Închide meniul

Istvan Kovacs a fost delegat la un meci din play-off-ul Europa League! Ce partidă va arbitra românul

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 15:50

Reclamă
Istvan Kovacs a fost delegat la un meci din play-off-ul Europa League! Ce partidă va arbitra românul

Istvan Kovacs a fost delegat la un meci din play-off-ul Europa League!

Istvan Kovacs, în timpul meciului Cehia - Turcia, la EURO 2024 / Profimedia

Istvan Kovacs a fost delegat la un meci din play-off-ul Europa League! Oficialii UEFA au decis că românul va arbitra una dintre partidele care va decide calificarea în noua fază a ligii din a 2-a competiție, la nivel european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs s-a bucurat, în ultima perioadă, de mai multe delegări în cupele europene. În sezonul trecut a arbitrat mai multe partide din UEFA Champions League, dar și de la EURO 2024.

Istvan Kovacs a fost delegat la un meci din play-off-ul Europa League!

Acum, potrivit informațiilor oferite de frf.ro, Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Molde FK și IF Elfsborg. Centralul din Carei va fi ajutat de arbitrii asistenți Mihai Marica și George Neacșu.

Al 4-lea oficial va fi Horațiu Feșnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Stuart Attwell, din Anglia și Katalin Kulcsar, din Ungaria. Observator pentru brigada de arbitri va fi Alain Hamer, din Luxembrug.

Duelul dintre Molde și Elfsborg va avea loc joi, pe data de 22 august, pe stadionul „Molde Stadion”.

Reclamă
Reclamă

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român

Istvan Kovacs l-a scos din minţi pe Jose Mourinho, „The Special One” fiind exasperat de arbitrul român după numai 10 minute din meciul Lille – Fenerbahce, scor 2-1, din prima manşă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League.

Portughezul de pe banca lui Fenerbahce şi-a avertizat jucătorii încă de când a aflat că a fost delegat Kovacs. Le-a transmis că „centralul” arată multe cartonaşe galbene şi că trebuie să se ferească de orice conflict.

Mourinho ar fi purtat mai multe discuţii cu fotbaliştii săi şi le-a amintit de meciul arbitrat de Kovacs la EURO 2024, când a arătat un număr record de cartonaşe în Cehia – Turcia.

Reclamă

Starul din ofensiva lui Fenerbahce, Edin Dzeko, nu l-a ascultat. Atacantul bosniac a primit cartonaş galben în minutul 10, iar Mourinho a izbucnit pe marginea terenului. Au fost proteste vehemente! Istvan Kovacs a venit la margine şi i-a arătat cartonaş galben şi secundului de la Fenerbahce. Iniţial s-a crezut că Jose Mourinho a fost avertizat.

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!„, au reacţionat jurnaliştii turci de la habernopolitik.com.tr.

Totuşi, arbitrul român a avertizat numai patru jucători în cele 90 de minute. Lille a reuşit să se impună cu 2-1, graţie golurilor marcate de Tiago Santos (12) şi Zhegrova (90+1). Singurul gol al turcilor a purtat semnătura lui Irfan Can Kahveci.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55 31 aug.

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52 31 aug.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și