Închide meniul

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute

Publicat: 7 august 2024, 8:35

Reclamă
„Istvan Kovacs a făcut-o din nou! Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute

"Istvan Kovacs a făcut-o din nou!" Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român

Jose Mourinho şi Istvan Kovacs / Colaj Profimediaimages

Istvan Kovacs l-a scos din minţi pe Jose Mourinho, „The Special One” fiind exasperat de arbitrul român după numai 10 minute din meciul Lille – Fenerbahce, scor 2-1, din prima manşă a turului 3 preliminar din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul de pe banca lui Fenerbahce şi-a avertizat jucătorii încă de când a aflat că a fost delegat Kovacs. Le-a transmis că „centralul” arată multe cartonaşe galbene şi că trebuie să se ferească de orice conflict.

„Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român

Mourinho ar fi purtat mai multe discuţii cu fotbaliştii săi şi le-a amintit de meciul arbitrat de Kovacs la EURO 2024, când a arătat un număr record de cartonaşe în Cehia – Turcia.

Starul din ofensiva lui Fenerbahce, Edin Dzeko, nu l-a ascultat. Atacantul bosniac a primit cartonaş galben în minutul 10, iar Mourinho a izbucnit pe marginea terenului. Au fost proteste vehemente! Istvan Kovacs a venit la margine şi i-a arătat cartonaş galben şi secundului de la Fenerbahce. Iniţial s-a crezut că Jose Mourinho a fost avertizat.

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs a făcut-o din nou!„, au reacţionat jurnaliştii turci de la habernopolitik.com.tr.

Totuşi, arbitrul român a avertizat numai patru jucători în cele 90 de minute. Lille a reuşit să se impună cu 2-1, graţie golurilor marcate de Tiago Santos (12) şi Zhegrova (90+1). Singurul gol al turcilor a purtat semnătura lui Irfan Can Kahveci.

Nu ştii ce se poate întâmpla în retur. Rezultatul va fi diferit. Nu cred că Lille va veni să se apere în Turcia, ar fi împotriva naturii. Vom avea 40.000 de fani în tribună care vor avea un rol important. Va fi un meci bun, îmi place cum joacă Lille. Cred că putem întoarce soarta calificării„, a declarat Mourinho la conferinţa de presă.

Reclamă

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”

Jurnaliştii turci au anunţat prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs. S-a întâmplat înainte ca „The Special One” să fie arbitrat de o brigadă din România în manşa tur a meciului Lille – Fenerbahce, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Delegarea anunţată de UEFA nu i-a picat deloc bine portughezului, care şi-a avertizat jucătorii în privinţa lui Kovacs. Mourinho se temea că va fi o „ploaie” de cartonaşe galbene şi roşii.

Potrivit fanatik.com.tr, Mourinho le-a transmis fotbaliştilor lui Fenerbahce să se teamă de Istvan Kovacs şi să evite orice provocare a rivalilor.

Jose Mourinho şi-a pierdut somnul din cauza acestui om! Este o mare anxietate înainte de meciul Lille – Fenerbahce. Staff-ul tehnic i-a avertizat pe jucători cu privire la această problemă critică.

Kovacs a arbitrat meciul Turciei cu Cehia, de la EURO 2024, şi nu a lăsat niciodată mâna de pe cartonaş. Faptul că arbitrul român va fi la centru şi în meciul lui Fenerbahce cu Lille a alarmat staff-ul tehnic. Jucătorii au primit informaţii că acest arbitrul foloseşte prea des cartonaşul, iar jucătorii au fost rugaţi să fie foarte atenţi în meciul cu Lille„, anunţa sursa citată înaintea partidei.

Istvan Kovacs a arătat un număr record de cartonaşe la meciul Cehia – Turcia, cu care a intrat istoria Campionatului European. A acordat nu mai puţin de 18 cartonaşe galbene şi două roşii. A stârnit furia jucătorilor ambelor echipe.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:04

Controversata Imane Khelif s-a calificat în finală la box, categoria 66kg, la Jocurile Olimpice! Ce le-a transmis contestatarilor

9:53

Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu

9:33

Arnold Garita a semnat! Cu cine s-a înțeles atacantul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

9:10

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

8:45

FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!”

8:28

„Foarte slab!” Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și