Închide meniul

„Cu el vom lua titlul!” Neluţu Varga a confirmat revenirea lui Damjan Djokovic la CFR Cluj: „Dorinţa lui Dan Petrescu!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 16:34

Reclamă
„Cu el vom lua titlul! Neluţu Varga a confirmat revenirea lui Damjan Djokovic la CFR Cluj: „Dorinţa lui Dan Petrescu!

Neluţu Varga a confirmat revenirea lui Damjan Djokovic la CFR Cluj

Neluţu Varga şi Damjan Djokovic/ Colaj Hepta, Profimedia

Neluţu Varga a confirmat revenirea lui Damjan Djokovic la CFR Cluj. Patronul clujenilor s-a declarat convins că echipa sa va deveni din nou campioană, avându-l pe mijlocaşul croat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic va semna cu CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul croat s-a despărţit de Rapid în vară, după ce a evoluat doar o jumătate de sezon în Giuleşti. În prima parte a stagiunii precedent, Djokovic a fost jucătorul celor de la FCSB.

Neluţu Varga a confirmat revenirea lui Damjan Djokovic la CFR Cluj

Neluţu Varga a oferit toate detaliile despre transferul lui Damjan Djokovic, la CFR Cluj. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire.

Patronul de la CFR Cluj a dezvăluit că Dan Petrescu l-a dorit din nou pe Damjan Djokovic. Varga are încredere deplină în faptul că „Bursucul” îl va readuce pe croat la forma sa bună.

„L-am transferat pe Damjan Djokovic pentru un an de zile. Credem că ne poate ajuta, sunt ferm convins că Dan Petrescu va scoate maximum din el. De altfel, Dan mi-a și garantat că Djokovic va fi fotbalistul pe care noi îl știam și care ne-a ajutat să luăm titluri de campioni cu CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă

Avem nevoie de experiența lui Djokovic, mai ales că a plecat Muhar. Este un transfer securizat pentru un an și vom vedea după această perioadă dacă lucrurile merg înainte… Dacă el va juca bine, îi vom putea prelungi contractul.

„Nu mă interesează ce experienţe a avut la Rapid şi FCSB!”

L-am luat liber de contract, nu am plătit niciun ban pentru transferul lui. Salariul este confidențial, nu pot să vi-l spun, dar eu sunt convins că este un jucător care ne va ajuta foarte mult și putem să câștigăm din nou titlul de campioană cu Djokovic pe teren.

Nu mă interesează pe mine ce experiențe a avut la FCSB sau la Rapid, a fost dorința lui Dan Petrescu, iar eu merg pe mâna lui, după cum bine știți. Sunt convins că o să-l facă să mănânce jar, cum se spune, și să redevină fotbalistul de calitate pe care noi îl știm și care întotdeauna s-a simțit ca acasă la Cluj.

Reclamă

Este un transfer foarte util pentru noi, este un jucător de mare valoare, mai ales acum, în condițiile în care ne-au plecat câțiva jucători importanți de la mijlocul terenului, în frunte cu Muhar”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Damjan Djokovic, înlocuitorul lui Karlo Muhar la CFR Cluj

Formaţia din Gruia tocmai s-a despărţit recent de croatul Karlo Muhar, pe care l-a vândut în Arabia Saudită, la nou-promovata Al Orobah.

La CFR Cluj va reveni Damjan Djokovic. În vârstă de 34 de ani, mijlocaşul croat îl cunoaşte foarte bine pe Dan Petrescu, sub comanda căruia a mai evoluat la CFR Cluj.

De patru ori campion cu CFR Cluj în perioada 2017-2021, Damjan Djokovic a plecat din Gruia în urmă cu trei ani, când a fost vândut pentru 400.000 în Turcia, la Rizespor. De atunci, el a mai jucat la Adana Demirspor şi la Al Raed, iar în vara anului 2023 a revenit în fotbalul românesc, după ce a semnat cu FCSB.

Jumătate de sezon a rezistat croatul la FCSB, intrând repede în dizgraţia lui Gigi Becali. La începutul acestui an, croatul a semnat cu Rapid, dar nu a reuşit să se impună nici în Giuleşti, acolo unde a evoluat în 10 partide.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:39

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:33

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

22:07

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

21:45

NEWS ALERTPrima decizie radicală luată de Marius Şumudică la Rapid! Un nume mare este OUT din Giuleşti

21:36

Nick Kyrgios a răbufnit după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendarea pentru dopaj: „Ridicol”. Schimb de replici aprins cu un fan

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!”
Citește și