Închide meniul

Revenire surpriză la CFR Cluj! Dan Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Karlo Muhar

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 15:35

Reclamă
Revenire surpriză la CFR Cluj! Dan Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Karlo Muhar

Revenire surpriză la CFR Cluj! Dan Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Karlo Muhar

Dan Petrescu, înaintea unui meci / Profimedia

Va avea loc o revenire surpriză la CFR Cluj. Formaţia din Gruia tocmai s-a despărţit recent de croatul Karlo Muhar, pe care l-a vândut în Arabia Saudită, la nou-promovata Al Orobah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 28 de ani evolua la CFR Cluj încă din 2022 şi este o pierdere importantă pentru echipa din Gruia. Dan Petrescu a tras un semnal de alarmă şi a anunţat că are nevoie de un înlocuitor pentru mijlocaşul croat.

Revenire surpriză la CFR Cluj! Dan Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Karlo Muhar

Potrivit prosport.ro, căutările nu au durat foarte mult, iar la CFR Cluj va reveni Damjan Djokovic. În vârstă de 34 de ani, mijlocaşul croat îl cunoaşte foarte bine pe Dan Petrescu, sub comanda căruia a mai evoluat la CFR Cluj.

De patru ori campion cu CFR Cluj în perioada 2017-2021, Damjan Djokovic a plecat din Gruia în urmă cu trei ani, când a fost vândut pentru 400.000 în Turcia, la Rizespor. De atunci, el a mai jucat la Adana Demirspor şi la Al Raed, iar în vara anului 2023 a revenit în fotbalul românesc, după ce a semnat cu FCSB.

Jumătate de sezon a rezistat croatul la FCSB, intrând repede în dizgraţia lui Gigi Becali. La începutul acestui an, croatul a semnat cu Rapid, dar nu a reuşit să se impună nici în Giuleşti, acolo unde a evoluat în 10 partide.

Reclamă
Reclamă

Neluţu Varga, deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu: „Să nu se mai plângă”! I-a transmis unde se duc banii din transferuri!

Neluţu Varga a fost deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu. „Bursucul” a transmis în conferinţa de presă că şi-ar fi dorit să nu fie vânduţi jucători până când CFR Cluj nu ajungea în grupele Conference League.

Patronul ardelenilor, Neluţu Varga, i-a transmis că banii obţinuţi din vânzarea de jucători se duc tot în club.

„Dan Petrescu are un suflet mare, eu îl iubesc şi îl respect pentru asta. Este antrenorul care asigură performanţa la CFR Cluj. Dar şi conducerea face tot ce poate ca să-i asigure condițiile necesare.

Reclamă

Să nu se mai plângă, pentru că noi reinvestim sumele tot în club, tot în lotul de jucători. Nu plecăm cu banii acasă, aducem jucători de valoare în locul celor care pleacă”, a declarat Ioan Varga, citat de sportpesurse.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

„M-am întors acasă!” Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid. Ce a spus despre fanii din Giuleşti

20:40

OFICIAL | Neil Lennon a fost dat afară de Rapid! Anunţul oficial al giuleştenilor

20:18

Video„Ştim cu toţii cât de nebun e” Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! Cum vede lupta la titlu în Liga 1

19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și