Închide meniul

OFICIAL | Albion Rrahmani este noul atacant al Spartei Praga! Ce prezentare i-au făcut cehii fostului golgheter al Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2024, 18:12

Reclamă
OFICIAL | Albion Rrahmani este noul atacant al Spartei Praga! Ce prezentare i-au făcut cehii fostului golgheter al Rapidului

Albion Rrahmani este noul atacant al Spartei Praga. Kosovarul aduce 5 milioane de euro în conturile Rapidului

Albion Rrahmani, în tricoul celor de la Sparta Praga / sparta.cz

Albion Rrahmani este oficial noul atacant al Spartei Praga. Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost transferat cu 5 milioane de euro de la Rapid şi va fi din nou coechipier cu Ermal Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a plecat din Giuleşti chiar înaintea derby-ului Rapid – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. A trecut vizita medicală şi a parafat contractul su cehii.

Albion Rrahmani este noul atacant al Spartei Praga

A câștigat două titluri cu Ballkani și a devenit cel mai bun marcator al campionatului din Kosovo. În prima ligă din România a jucat în 28 de meciuri pentru Rapid București, înscriind 18 goluri și oferind 6 pase decisive. A adunat cinci selecţii la echipa națională a statului Kosovo în sezonul trecut. Acum, Albion Rrahmani devine noul nostru jucător.

A marcat 17 goluri pentru Rapid în ultimul sezon, la care s-au adăugat cinci pase decisive. Albion a avut mai multe oferte în perioada de mercato, dar a acceptat să îmbrace tricoul roşu. Bun venit, Albion! Mult succes alături de noi„, a fost prezentarea pe care i-au făcut-o oficialii lui Sparta Praga pe site-ul oficial.

Tomas Rosicky , directorul Sportiv al Spartei, a avut prima reacţie după oficializarea transferului.

Reclamă
Reclamă

Albion are un mare potenţial pentru a continua să se dezvolte la vârsta sa. Poate fi foarte productiv, după cum o demonstrează statisticile din ultimele două sezoane. Credem că va continua să fie mai bun la noi„, a transmis Rosicky.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by AC Sparta Praha (@acsparta_cz)

Rapid îl transferase anul trecut pe Albion Rrahmani pentru 600.000 ce euro.

Reclamă

Albion Rrahmani a devenit cel mai scump transfer din istoria Spartei Praga, odată cu suma pe care au plătit-o cehii, pentru a-l aduce de la Rapid.

Precedentul record de transfer era deținut de Nicolae Stanciu, care a fost cupărat de praghezi de la Anderlecht, în anul 2018, în schimbul sumei de 3,75 milioane de euro.

Sparta Praga stă mult mai bine la capitolul sumelor primite din vânzarea de jucători. Recordul celui mai mare transfer este deținut de Tomas Rosicky, care a plecat la Borussia Dortmund, în sezonul 2000/2001, în schimbul sumei de 14,5 milioane de euro.

Dan Şucu i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani

Dan Şucu i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani. Atacantul kosovar a plecat de la Rapid în urmă cu câteva zile. El s-a transferat la Sparta Praga, iar cehii au plătit pentru aducerea sa suma de 5 milioane de euro.

Imediat, conducerea celor de la Rapid a început să îi caute un înlocuitor pe măsură, iar Dan Şucu şi Victor Angelescu au început deja negocierile cu un atacant format de Juventus.

Potrivit prosport.ro, Arnel Jakupovic este ţinta giuleştenilor în acest moment. În acest moment, el se află sub contract cu Maribor, echipă care a cerut deja 1 milion de euro pentru austriac în negocierile cu Rapid.

În vârstă de 26 de ani, Arnel Jakupovic a fost format şi de Juventus. La seniori, el a mai evoluat pentru echipe precum Sturm Graz, Empoli şi NK Domzale, înainte de a ajunge la Maribor.

El a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Maribor în dubla cu Universitatea Craiova din turul 2 preliminar Conference League. El a marcat în ambele partide pentru Maribor, fiind introdus de fiecare dată în a doua repriză.

Pe lângă cele două goluri din dubla cu Universitatea Craiova, Arnel Jakupovic este şi golgheterul din Slovenia în acest început de sezon. În 4 meciuri disputate în campionat, el a marcat deja 5 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 1 milion de euro, exact suma cerută de Maribor pentru transferul acestuia.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și