Închide meniul

Ana Maria Bărbosu a rupt tăcerea despre momentele dureroase de la Paris: „A fost un pic şocant!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 8:58

Reclamă
Ana Maria Bărbosu a rupt tăcerea despre momentele dureroase de la Paris: „A fost un pic şocant!

Ana Maria Bărbosu a rupt tăcerea despre momentele dureroase de la Paris

Jordan Chiles şi Ana Bărbosu/ Profimedia

Ana Maria Bărbosu a rupt tăcerea despre momentele dureroase de la Paris. Medaliata cu bronz în finala de la sol a spus ce a simţit în momentul în care a văzut pe tabelă că a pierdut locul 3 în faţa lui Jordan Chiles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, sportiva din România a primit medalia de bronz după ce a câştigat contestaţia pe care a făcut-o la TAS. Ana Maria Bărbosu a vorbit despre trăirile pe care le-a avut după ce a văzut că a pierdut medalia olimpică şi chiar a recunoscut că i-a trecut prin cap să se retragă.

Ana Maria Bărbosu a rupt tăcerea despre momentele dureroase de la Paris

„Vă dați seama, gânduri sunt, dar dacă aș sta să ascult toate gândurile care vin… Nu aș mai fi eu chiar lucidă. Cum zice și domnul Răzvan, psihologul sportiv, «gândurile care contează sunt cele pe care ți le impui tu». De aia, și când am dat declarațiile după finala de la sol am spus că nu vreau să zic nimic despre acest subiect, pentru că nu sunt gândurile așezate clar în căpuț. Dar posibil să fi fost, na, dezamăgire mare. Ce îți vine să zici prima oara? Gata, nu mai vreau, mă retrag! Dar nu vreau să fac afirmații așa, la nervi. Nu-mi place.

M-am uitat la ele. Imediat după ce am ieşit din proba de dopping am intrat pe telefon şi a fost primul lucru care mi-a apărut. Am fost foarte mirată de modul în care am reacţionat. Am făcut ce a vrut corpul. Nu mi-am mai dat seama. Când m-am uitat apoi pe imagini, mi-am dat seama că am scăpat steagul, ce am făcut cu mâinile…a fost un pic şocant”, a spus Ana Maria Bărbosu la Un Podcast.

Hotărârea luată de Ana Bărbosu, după ce a primit un cadou uriaş de la Ion Ţiriac

Ana Bărbosu a intrat vineri în posesia medaliei de bronz din finala de la sol a Jocurilor Olimpice 2024, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Olimpică din Bucureşti. Ea a primit şi o maşină de la Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă

Fostul mare jucător de tenis i-a oferit o maşină electrică în valoare de 20.000 de euro. Toţi medaliaţii de la Paris au fost recompensaţi. Sportivii care s-au întors acasă cu aurul au primit un bolid de 52.500 de euro.

Ana Bărbosu este încântată şi a precizat că va păstra maşina primită de la Ţiriac. A luat decizia să se apuce de şcoala de şoferi.

„Acordarea medaliei a fost un moment special, este un vis împlinit şi sunt foarte recunoscătoare pentru antrenorii, colegele, familia şi federaţia şi toţi care au fost alături în această perioadă.

Reclamă

Nu am carnet, dar imediat ce ajung acasă de la mare mă voi apuca de şcoala de şoferi. Deja am avut ocazia să mi se ofere aceste cursuri la o şcoală din Focşani şi, fiind foarte drăguţi, cu tot dragul am mers la ei. Abia aştept să încep orele de condus şi să şi iau carnetul”, a declarat Ana Bărbosu.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:47

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile turneului de la Cleveland! Gabriela Ruse e în ultimul tur al calificărilor de la US Open

8:32

Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus „Rapid pentru mine a murit”

8:28

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid! Ce sfat i-a dat „Regele”

8:00

A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu

23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și