Închide meniul

Marius Şumudică, pus la zid de Ionuţ Lupescu după revenirea la Rapid: „Vine din cartier. Să fie mai profesionist”

Alex Masgras Publicat: 21 august 2024, 19:31

Reclamă
Marius Şumudică, pus la zid de Ionuţ Lupescu după revenirea la Rapid: „Vine din cartier. Să fie mai profesionist

Marius Şumudică, pus la zid de Ionuţ Lupescu după revenirea la Rapid: "Vine din cartier. Să fie mai profesionist"

Marius Şumudică şi Ionuţ Lupescu / Colaj Antena Sport şi Hepta

Marius Şumudică a fost pus la zid de Ionuţ Lupescu după revenirea la Rapid. Antrenorul de 53 de ani a bătut palma cu Dan Şucu şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. Revenit la Rapid, după demiterea lui Neil Lennon, Şumudică are misiunea de a scoate echipa din criză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică s-a numărat printre contestatarii lui Neil Lennon în acest debut de sezon, dar Ionuţ Lupescu este de părere că noul antrenor de la Rapid a greşit.

Marius Şumudică, pus la zid de Ionuţ Lupescu după revenirea la Rapid: „Vine din cartier. Să fie mai profesionist”

Fostul mare internaţional român îi cere lui Marius Şumudică să fie mai profesionist, fiind de părere că a greşit atunci când a criticat echipa pe vremea când era condusă de Neil Lennon:

„Una e să fii analist, alta e să fii la altă echipă în străinătate și tot să faci comentarii despre alți antrenori. De-a lungul timpului, Șumudică a făcut multe comentarii. Din punctul meu de vedere fiecare e liber să vorbească, să spună.

Nu e vorba de fair-play. Nu cred că este etic și prietenesc pentru ceilalți antrenori să vorbești de o echipă atunci când cineva antrenează.

Reclamă
Reclamă

Dacă te-ai uitat la toți marii antrenori, chiar și atunci când nu au avut echipă, niciodată nu au făcut un comentariu asupra celui care antrenează o echipă unde crede el că ar putea să antreneze.

Sunt lucruri care din punctul meu de vedere nu sunt corecte, dar este treaba lui. Eu cred că mai mult are de pierdut decât de câștigat din aceste lucruri.

Probabil că lumea se uită și la palmaresul fiecărui antrenor. Am înțeles că Șumudică antrenează de 15-20 de ani și a avut deja 20 și ceva de echipe, adică mai puțin de un an la o echipă. Asta nu e în favoarea lui.

Reclamă

Mă gândesc că fiecare conducător de club are anumite criterii la care se uită atunci când vorbește despre un antrenor. Asta nu înseamnă că Șumudică nu este un antrenor bun.

Eu știu de unde vine, din cartiere. Pe termen lung nu o să-i facă bine discursurile astea. Eu îl știu, ăsta e felul lui, ar face bine să fie puțin mai profesionist, spre avantajul lui”, a declarat Ionuţ Lupescu, potrivit prosport.ro.

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid: „Nu a fost niciodată o varianta a doua!”

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid. Şucu a spus că toată lumea este fericită şi că are încredere în capacitatea lui Marius Şumudică de a redresa echipa.

Rapid este singura echipa din Liga 1 care nu a câştigat niciun meci, iar Şumudică are ca obiectiv calificarea echipei în playoff şi să lupte pentru Cupa României.

„Văd numai zâmbete. Asta e bine! Marius ne-a promis tuturor că ne va readuce energia, să readucă optimismul. Locul Rapidului nu este unde este în momentul de faţă. Faptul că este rapidist şi că el cunoaştea spiritul Rapidului (n.r.: l-a determinat să îl numească pe Şumudică). Fondul principal sunt rezultatele şi competenţa pe care a dovedit-o. I-am explicat dânsului că este prima noastră opţiune, dacă îşi doreşte, ca antrenor român. Am optat, înainte, pentru opţiunea de antrenor străin. Domnul Şumudică nu a fost niciodată variantă suplimentară. Ca antrenor român, Marius Şumudică a fost prima variantă ca antrenor român”, a spus Dan Şucu.

Marius Şumudică o preia pe Rapid de pe locul 12 în Liga 1. Giuleştenii nu au nicio victorie în acest sezon. Rapid are numai 5 puncte după 6 etape disputate. Giuleştenii au urcat peste FCSB în clasament, după derby-ul cu Dinamo, dar roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și