Închide meniul

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid: „Nu a fost niciodată varianta a doua!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 11:08

Reclamă
Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid: „Nu a fost niciodată varianta a doua!

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

AntenaSport

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid. Şucu a spus că toată lumea este fericită şi că are încredere în capacitatea lui Marius Şumudică de a redresa echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este singura echipa din Liga 1 care nu a câştigat niciun meci, iar Şumudică are ca obiectiv calificarea echipei în playoff şi să lupte pentru Cupa României.

Prima reacţie a lui Dan Şucu, după ce l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

„Văd numai zâmbete. Asta e bine! Marius ne-a promis tuturor cu ne va readuce energia, să readucă optimistul. Locul Rapidului nu este unde este în momentul de faţă. Faptul că este rapidist şi că el cunoaştea spiritul Rapidului. Fondul principal sunt rezultatele şi competenţa pe care a dovedit-o. I-am explicat dânsului că este prima noastră opţiune, dacă îşi doreşte, ca antrenor român. Am optat, înainte, pentru opţiunea de antrenor străin. Domnul Şumudică nu a fost niciodată variantă suplimentară. Ca antrenor român, Marius Şumudică a fost prima variantă ca antrenor român„, a spus Dan Şucu.

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu l-a dat afară pe Neil Lennon, care nu a obţinut nicio victorie cu Rapid. Nu a mai avut răbdare şi îi va achita nord-irlandezului clauza de 400.000 de euro.

Patronul Rapidului nu s-a uitat la bani nici în negocierile cu Şumudică. Potrivit sursei citate anterior, Şumudică a fost convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro. Bonusurile sunt unele spectaculoase. Pentru o clasare pe locurile 2-3 îşi asigură 100.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

În cazul în care va câştiga titlul cu Rapid, Marius Şumudică va încasa 500.000 de euro. Singura condiţie este să califice echipa şi în grupele unei competiţii europene.

EXCLUSIV | Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului, în noul mandat. Fostul fundaş al giuleştenilor a avut prima reacţie după ce „Şumi” l-a înlocuit pe Neil Lennon.

Dublu campion cu Rapid (1999 şi 2003), Răzvan Raţ este sigur că o victorie cu Poli Iaşi poate fi esenţială pentru Marius Şumudică.

Reclamă

Auzisem că o să fie pus Marius Şumudică, vom vedea. Nu îmi dau seama, la momentul acesta, ce se va întâmpla. Nu poate să spună nimeni că Rapid va merge mai bine cu Marius Şumudică sau nu. Eu sper din toată inima să meargă, pentru că Rapid are nevoie de meciuri bune pentru a repara startul ăsta prost.

Vom vedea cum îl va primi tribuna. Doar ce a semnat. Vedem vineri. Cred că o să conteze foarte mult ce se va întâmpla vineri, deşi e prea scurt timpul pentru a-ţi face o părere de valoarea sau de amprenta lui Marius Şumudică.

Dacă era momentul sau nu (n.r. să revină Marius Şumudică) o va demonstra ceea ce va face Rapidul în continuare şi cum va arăta Rapid în continuare. E doar o chestiune de timp şi de rezultate!„, a declarat Răzvan Raţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și