Închide meniul

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar! Suma pe care o primesc ardelenii în schimbul mijlocaşului croat

Bogdan Stănescu Publicat: 22 august 2024, 19:14

Reclamă
CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar! Suma pe care o primesc ardelenii în schimbul mijlocaşului croat

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar!

Karlo Muhar, într-un duel cu Darius Olaru, în timpul unui meci FCSB - CFR Cluj / Profimedia Images

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar! Mijlocaşul croat figurează deja pe site-ul de specialitate transfermarkt.com ca jucător al formaţiei saudite Al-Orobah. Al-Orobah este nou-promovată în prima ligă a Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Karlo Muhar a fost vândut de CFR Cluj la formaţia saudită pentru 1.5 milioane de euro. Muhar e cotat de transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar! Suma pe care o primesc ardelenii în schimbul mijlocaşului croat

Mulțumim pentru tot, Karlo Muhar!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Orobah au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Karlo Muhar la formația din prima ligă a Arabiei Saudite.

Venit în Gruia în vara anului 2022, mijlocașul croat a bifat 97 de meciuri în tricoul alb-vișiniu, reușind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre. Mai mult, din postura de mijlocaș defensiv, Muhar a reușit să marcheze 18 goluri, zece dintre ele chiar în stagiunea precedentă, fiind inclus de LPF în echipa ideală a sezonului.

Reclamă
Reclamă

Îți mulțumim, Karlo, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți urăm mult succes la noua ta echipă!”, a transmis CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Ardelenii au obţinut un profit considerabil cu Muhar. Echipa patronată de Neluţu Varga l-a achiziţionat în vara lui 2022 pe Karlo Muhar de la echipa poloneză Lech Poznan. CFR Cluj a plătit numai 100.000 de euro pentru fotbalistul pe care l-au vândut acum pentru 1.5 milioane de euro.

Reclamă

Neluţu Varga, deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu: „Să nu se mai plângă”! I-a transmis unde se duc banii din transferuri!

Neluţu Varga a fost deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu. „Bursucul” a transmis în conferinţa de presă că şi-ar fi dorit să nu fie vânduţi jucători până când CFR Cluj nu ajungea în grupele Conference League.

Patronul ardelenilor, Neluţu Varga, i-a transmis că banii obţinuţi din vânzarea de jucători se duc tot în club.

„Dan Petrescu are un suflet mare, eu îl iubesc şi îl respect pentru asta. Este antrenorul care asigură performanţa la CFR Cluj. Dar şi conducerea face tot ce poate ca să-i asigure condițiile necesare.

Să nu se mai plângă, pentru că noi reinvestim sumele tot în club, tot în lotul de jucători. Nu plecăm cu banii acasă, aducem jucători de valoare în locul celor care pleacă”, a declarat Ioan Varga, citat de sportpesurse.ro.

 

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

22:59

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

22:45

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Doar de el mi-a plăcut!”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat
Citește și