Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1

Dan Roșu Publicat: 23 august 2024, 10:54

Reclamă
Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz - FCSB 1-1

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1. Siyabonga Ngezana, fundaşul de 27 de ani al campioanei, l-a impresionat pe latifundiar, în meciul care o poate duce pe FCSB în grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Miculescu e luptător, și-a câștigat locul de titular. Altcineva… nu cred, nici Băluță, nici Ștefănescu. Eu spun aceste lucruri ca să se trezească. «Băi, atinge mingea!».

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1

Dacă tu te ascunzi, eu văd, mă uit la televizor, stai ascuns pe bancă, du-te la primit, dacă ești fotbalist. Dacă ai încredere în tine, du-te să o primești.

Am vrut să dau telefon să îl schimbe, ce mentalitate e aia? Ai 24-25 ani. Ngezana a fost cel mai bun de pe teren aseară, nu văd alt fundaș central mai bun decât el, este de talie europeană, nu poți să treci de el”, a spus Becali.

Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB

Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB. Finanţatorul campioanei nu l-a iertat încă pe Mihai Lixandru după declaraţiile făcute înaintea duelului cu Sparta Praga. Astfel că mijlocaşul nu a prins decât 5 minute în Lask Linz – FCSB 1-1.

Reclamă
Reclamă

„Voiam să-i măresc lui Lixandru, dar nu mai… A dat o declaraţie înainte de meciul cu Sparta Praga şi mă uitam la televizor şi am văzut declaraţia lui. Am vrut să-l schimb atunci şi îmi pare rău că nu l-am schimbat, mai erau trei ore până la meci. Băi, nu mai joacă ăsta, dar nu mai avea… Nu poţi face asta.

A spus că prima şansă e a lor, sunt mai valoroşi decât noi. Băi, m-a enervat rău de tot, nu ştiam ce să mai fac. De asta nu mai joacă, că nu are valoare, nu a zis el că nu are valoare?

Când o să creadă că are valoare, atunci o să joace. Dacă el crede că nu avem valoare şi că Sparta e mai valoroasă şi are şansă acasă la noi, înseamnă că nu are bărbăţie, curaj. Când le prinde, atunci va juca. Îmi plăcea mult de el, mă întrebam dacă nu cumva îl depăşeşte valoric pe Şut, dar se ascunde de joc, nu mai înţeleg fotbalul”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:41

WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie). Bernadette Szocs revine în circuit după Jocurile Olimpice

14:30

VIDEOPrimul antrenament din Marele Premiu al Ţărilor de Jos a fost live în AntenaPLAY!

14:23

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

13:51

„Mai bună decât Rapid!” Zeljko Kopic, mesaj ferm înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova

13:47

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

13:01

„Vrem în Liga Campionilor!” Ce urmează să se întâmple la Dinamo! Anunţ uriaş pentru „câini”: „Să-i îndeplinim visul lui Borcea!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și