Închide meniul

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 23 august 2024, 13:47

Reclamă
Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj - Instagram CFR Cluj

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul a fost făcut de CFR Cluj, a doua zi după meciul cu Pafos (1-0) din play-off-ul Conference League. În vârstă de 22 de ani, Răzvan Sava este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj ar urma să încaseze 2.5 milioane de euro în schimbul lui Sava. La această sumă s-ar adăuga un milion de euro din bonusuri de performanţă.

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia.

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Răzvan a devenit, în doar doi ani, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști din Superligă! Integralist în sezonul precedent, Sava a bifat în total 59 de meciuri în tricoul echipei noastre, impresionând constant prin intervențiile sale de excepție

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră”, e mesajul clubului CFR Cluj, după plecarea lui Răzvan Sava.

Reclamă
Reclamă

CFR Cluj are înlocuitor pentru Răzvan Sava. Mihai Popa a fost prezentat oficial

Portarul Mihai Popa, care îl va înlocui pe Răzvan Sava, a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Portarul a fost împrumutat de la Torino, echipă din Serie A.

Popa a ajuns la Torino anul trecut, când a fost cumpărat de la FC Voluntari cu suma de un milion de euro.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:05

LIVE VIDEOEtapa de Formula 1 Academy a Marelui Premiu al Ţărilor de Jos e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente e ACUM

18:38

Jannik Sinner face „curăţenie” după scandalul lui de dopaj! A încheiat colaborarea cu doi membri ai staff-ului său!

18:07

„S-a greşit managerial” Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

18:03

„Au o babă de 80 de ani acolo!” Gigi Becali a dezvăluit cum s-a încercat să fie escrocat în transferul lui Coman: „Cu şacoşa!”

17:45

VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY

17:42

FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și