Închide meniul

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 23:23

Reclamă
Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj! Portarul român merge în Serie A!

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava

Răzvan Sava / Profimedia Images

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava. Patronul ardelenilor a anunţat că meciul cu Maccabi Petach Tikva a fost ultimul pentru Sava la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sava va merge la Udinese. În vârstă de 22 de ani, Răzvan Sava este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

Răzvan Sava pleacă la Udinese. A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

CFR Cluj ar urma să încaseze 2.5 milioane de euro în schimbul lui Sava. La această sumă s-ar adăuga un milion de euro din bonusuri de performanţă.

Potrivit sursei citate, Răzvan Sava ar avea vizita medicală la Udinese chiar vineri, 16 august. După vizita medicală, Răzvan Sava va semna cu formaţia din Serie A.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj are înlocuitor pentru Răzvan Sava. Mihai Popa a fost prezentat oficial

Portarul Mihai Popa, care îl va înlocui pe Răzvan Sava, a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Portarul a fost împrumutat de la Torino, echipă din Serie A.

Popa a ajuns la Torino anul trecut, când a fost cumpărat de la FC Voluntari cu suma de un milion de euro.

„Bine ai venit, Mihai Popa!

Reclamă

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Torino au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Mihai Popa în Gruia!
În vârstă de 23 de ani, tânărul portar a fost crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. La nivel de seniori, Popa a bifat 112 meciuri pentru Rapid, Unirea Constanța, Astra Giurgiu și FC Voluntari, în tricoul celei din urmă evoluând în 77 de partide

La naționalele de tineret ale României, Mihai a adunat 10 prezențe sub tricolor, făcând parte din lotul olimpic al țării noastre prezent la Jocurile Olimpice din 2020.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe intervenții reușite pentru CFR Cluj!”, se arată în comunicatul ardelenilor.

Muhar pleacă şi el de la CFR Cluj!

Muhar o va părăsi şi el pe CFR Cluj. După meciul retur cu Maccabi Petach Tikva, Dan Petrescu a transmis că îi va fi foarte greu să găsească un înlocuitor pentru Muhar.

„(n.r. Muhar a plecat?) Da, n-ați văzut? Am zis și înainte că mi se pare puțin așa să știi că jucătorii tăi pot pleca după meci.

Nu a avut cel mai bun meci al lui, s-a văzut. Capul lui a fost doar la plecare, cu toate că ne-a ajutat. În tur a dat gol. Nu avem ce să-i reproșăm lui Muhar. Sunt în dificultate să găsesc un mijlocaș ca Muhar și unul ca Otele.

Au fost golgheterii echipei și au plecat. Nu e ușor să-i înlocuiești. E greu să găsesc ce vreau eu, un jucător de profilul lui Muhar”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

Dan Petrescu a transmis un avertisment pentru duelul cu Pafos din play-off-ul Conference League. „Bursucul” a vorbit şi despre duelul pe care FCSB îl va avea cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

Petrescu s-a arătat mulţumit de joc şi de rezultat. El a punctat că este foarte important că CFR Cluj nu a primit gol cu Maccabi Petach Tikva.

A fost cel mai important meci. Ştiam că va fi un meci greu, diferit faţă de cel tur. Cei de la Maccabi s-au antrenat mai mult.

Înainte de meci antrenorul lor mi-a spus că nu s-au putut antrena din pricina războiului, acum s-au antrenat în Bulgaria.

Nu au avut mari ocazii, dar au ţinut de minge.

Sunt mulţumit de joc, de rezultat. E important că CFR nu a primit gol. Va fi altceva în play-off.

(n.r.: despre duelul cu Pafos, din play-off-ul Conference League) Ne-am întâlnit cu ei în aeroport, sunt mulţi brazilieni. Au vrut să ia doi jucători de la noi, patronul e din Rusia, a investit mulţi bani, vor să ia campionatul în Cipru.

„Sunt îngrijorat pentru campionat”

Cei de la Sofia sunt dezamăgiţi, să iei gol în minutul 90+7…

Sunt mulţumit că nu am primit gol, dar sunt îngrijorat pentru campionat, acolo am primit goluri.

Korenica a făcut un meci foarte bun, chiar dacă nu a marcat. E o achiziţie foarte bună, îmi place foarte mult.

A fost haos puţin în prima repriză. Suntem buni la faze fixe, păcat că nu a dat cornere. Mă bucur pentru Kresic.

„Eu cred că FCSB o să meargă în grupele Europa League”

Singurul avantaj al lui Sava era că era Under. Problema cu Under era rezolvată. În acest moment Popa este Under.

(n.r.: despre accidentarea lui Bîrligea) Bîrligea cred că are doar o lovitură.

(n.r.: despre duelul FCSB-ului cu LASK Linz) Eu cred că FCSB la ce jucători are cred că o să meargă mai departe în grupele Europa League. Nu păreau o echipă de speriat (n.r: LASK Linz).

(n.r.: despre declaraţia lui Mihai Stoica) Fiecare zice ce vrea. Am stat de vorbă înainte de meci. E democraţie. Mereu îmi apăr echipa mea şi zic ce cred, fără să îmi fie frică de nimeni”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro după CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0.

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și