Închide meniul
VIDEO

Abby Pulling a câştigat a doua sesiune de antrenamente! Programul complet al etapei de Formula 1 Academy din Ţările de Jos

Publicat: 23 august 2024, 19:05

Reclamă
Abby Pulling a câştigat a doua sesiune de antrenamente! Programul complet al etapei de Formula 1 Academy din Ţările de Jos

Abby Pulling a câştigat a doua sesiune de antrenamente! Programul complet al etapei de Formula 1 Academy din Ţările de Jos

Profimedia

Abby Pulling a câştigat a doua sesiune de antrenamente. Etapa de Formula 1 Academy a Marelui Premiu al Ţărilor de Jos e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Se anunţă show total atât în calificări, cât şi în cele două curse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abbi Pulling e în mare formă în acest sezon şi caută a patra victorie din acest sezon. Abbi Pulling a câştigat cel puţin o cursă din în fiecare în cele 3 weekenduri de până acum.

VEZI ÎN ANTENAPLAY ETAPA DE FORMULA 1 ACADEMY A MARELUI PREMIUL AL ŢĂRILOR DE JOS

Etapa de Formula 1 Academy a Marelui Premiu al Ţărilor de Jos e LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Update 19:00: Abbi Pulling a câştigat şi cea de a doua sesiune de antrenamente, cu timpul 1:36:367

Reclamă
Reclamă

Update 12:00: Abbi Pulling a câştigat prima sesiune de antrenamente.

Programul complet al etapei de Formula 1 Academy a Marelui Premiu al Ţărilor de Jos

Vineri

Reclamă

11:10: Prima sesiune de antrenamente
18:30: A doua sesiune de anrtenamente

Sâmbătă

11:15: Prima sesiune de calificări
12:15: A doua sesiune de calificări
18:05: Prima cursă

Dumincă

11:40: A doua cursă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

LIVE VIDEOFarense – Sporting 0-0 LIVE VIDEO. Campioana en-titre nu îşi permite niciun pas greşit!

22:07

VideoBianca Bustamante, puştoaica minune din F1 Academy, visează să ajungă în România: „Ştiu că sunt peisaje şi locuri incredibile”

22:04

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada!

21:50

LIVE TEXTPoli Iaşi – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Burmaz. Siegist, intervenţie fabuloasă. Debut pentru Şumudică în al doilea mandat

21:33

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de noua echipă: „Bine ai venit!”

21:29

Dorinel Munteanu a dezvăluit că i s-a făcut rău în timpul meciului cu Petrolul! Antrenorul Oţelului a spus şi motivul!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și