Închide meniul

„Un mare pas în spate” Un fost jucător al Rapidului, dezamăgit de alegerea lui Horaţiu Moldovan: „Îmi doream altceva pentru el”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2024, 10:04

Reclamă
„Un mare pas în spate Un fost jucător al Rapidului, dezamăgit de alegerea lui Horaţiu Moldovan: „Îmi doream altceva pentru el

Horaţiu Moldovan, în timpul meciului Atletico Madrid - Juventus / Profimedia Images

Un fost jucător al Rapidului e dezamăgit de alegerea lui Horaţiu Moldovan. Ovidiu Herea a catalogat drept „un mare pas în spate” împrumutul lui Horaţiu Moldovan la Sassuolo, în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan nu a apucat să debuteze într-un meci oficial pentru Atletico Madrid înainte de a fi împrumutat la Sassuolo.

„Un mare pas în spate” Un fost jucător al Rapidului, dezamăgit de alegerea lui Horaţiu Moldovan: „Îmi doream altceva pentru el”

El avea nevoie să joace, să apere pentru că uşor-uşor ieşea din naţională, dar de la Atletico să ajungi în Serie B parcă e un pas în spate mare, mare! Îmi doream altceva pentru el şi mă duceam la o echipă cu pretenţii mult mai mari”, a spus Ovidiu Herea pentru orangesport.ro.

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Sassuolo, echipă care l-a împrumutat până în vara anului viitor. Italienii au şi opţiune de cumpărare pentru Moldovan.

Bine ai venit, Horaţiu”, i-au urat italienii portarului român. Potrivit presei din Italia, Horaţiu Moldovan ar urma să aibă un salariu de 600.000 de euro la noua sa echipă.

Reclamă
Reclamă

„L-a costat postul” Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă!

Marca a reacţionat imediat după ce Horaţiu Moldovan a părăsit Spania şi a fost prezentat la noua echipă! Horaţiu Moldovan e noul portar al lui Sassuolo.

Moldovan a părăsit-o pe Atletico Madrid fără să fi apucat să debuteze într-un joc oficial pentru formaţia antrenată de Diego Simeone. Chiar dacă apăruseră informaţii că Simeone ar dori să îl folosească din primul minut pe Moldovan cu Villareal, în cele din urmă tot Jan Oblak a apărat poarta lui Atletico.

Horațiu Moldovan e deja istorie la Atletico Madrid”, au titrat jurnaliştii spanioli de la Marca. ”Portarul român a plecat la Sassuolo fără să fi debutat în tricoul `rojiblanco`. Și-a făcut bagajele, a fost împrumutat la clubul italian și a încheiat astfel o perioadă de puțin peste 6 luni în care a fost în umbra lui Jan Oblak și nu a avut ocazia să joace niciun meci pentru Atletico Madrid.

Reclamă

(…) Faptul că a fost constant rezervă l-a costat postul în poarta României la EURO. Revenirea lui Oblak și titularizarea sa contra lui Villarreal au închis toate ușile pentru Moldovan, care nu a avut la Atletico parcursul la care se aștepta”, au notat spaniolii.

„Picătura care a umplut paharul” pentru Horaţiu Moldovan a fost rămânerea lui pe bancă şi la meciul cu Villareal, potrivit Marca!

Marca scria înainte ca împrumutul lui Moldovan la Sassuolo să fie oficializat că picătura care „a umplut paharul” pentru internaţionalul român a fost lăsarea lui pe bancă şi la meciul cu Villareal.

Concret, Horaţiu Moldovan s-a arătat deranjat de faptul că Jan Oblak a fost ales titular, deşi slovenul nu a apărat niciun minut în partidele amicale disputate înainte de startul sezonului.

Horaţiu Moldovan nu a apărat nicio partidă la EURO 2024. Florin Niţă a fost portarul naţionalei în toate meciurile de la EURO 2024. Anterior, Horaţiu Moldovan era titular în poarta naţionalei.

Moldovan susţinea că oferta lui Betis Sevilla pentru el a fost mai bună decât cea a lui Atletico Madrid. Fostul portar al Rapidului recunoştea că poate nu a fost cea mai bună decizie să semneze cu Atletico Madrid.

Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum în exclusivitate, Betis îmi dădea mai mulţi bani decât Atletico Madrid şi totuşi n-am ales banii.

Aveam mai mari şanse să joc la Betis, de acord, dar aşa a fost să fie”, a spus Horaţiu Moldovan în podcastul „Tare de Tot”.

 

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:12 25 aug.

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Ce a spus după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

23:38

FotoCoșmar pentru Nedelcearu! A fost umplut de sânge după o ciocnire violentă, scos pe targă şi dus de urgenţă la spital

23:30

Dinamo – Univ. Craiova 2-1. Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul în 9 oameni. Dinamo, pe locul 2

23:24

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

22:55

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

22:53

LIVE VIDEOBenfica – Estrela se joacă ACUM AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și