Închide meniul

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de noua echipă: „Bine ai venit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2024, 21:33

Reclamă
Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de noua echipă: „Bine ai venit!

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de noua echipă

Captură Twitter

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de noua echipă. Portarul rom\n a fost ]mprumutat de Atletico Madrid la Sassuolo, echipă din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de Sassuolo, echipă cu care a negociat în ultima perioadă. Portarul român a decis să plece de la Atletico Madrid, acolo unde nu avea şanse să joace.

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial de noua echipă

Moldovan a semnat cu Sassuolo şi fost prezentat oficial pe reţelele de socializare. „Bine ai venit, Horaţiu„, i-au urat italienii portarului român. Potrivit presei din Italia, Horaţiu Moldovan ar urma să aibă un salariu de 600.000 de euro la noua sa echipă.

Motivul pentru care Horaţiu Moldovan a plecat de la Atletico Madrid

După anunţul italienilor despre Horaţiu Moldovan, spaniolii de la Marca au dezvăluit adevăratul motiv pentru care internaţionalul român a luat decizia de a pleca de la Atletico Madrid. Aceştia menţionează faptul că „s-a umplut paharul” pentru Moldovan, după ce a fost lăsat pe bancă în duelul din prima etapă, cu Villarreal.

Reclamă
Reclamă

Concret, Horaţiu Moldovan s-a arătat deranjat de faptul că Jan Oblak a fost ales titular, deşi slovenul nu a apărat niciun minut în partidele amicale, disputate înainte de startul sezonului.

Spaniolii de la Marca mai menţionează faptul s-ar putea produce plecarea lui Horaţiu Moldovan, în ultima săptămâna din perioada de mercato. În cazul plecării românului, madrilenii îşi doresc să-l transfere pe goalkeeper-ul de la PSV, Walter Benitez.

„Oblak rămâne de neatins și asta l-a determinat pe Moldovan să-și ceară plecarea. Românul nu-și vede deloc clar viitorul la Atletico. Clubul știe acest lucru.

Reclamă

Faptul că Oblak a jucat în prima etapă din La Liga fără să fi apărut vreun minut în meciurile de pregătire ar putea fi picătura care a umplut paharul pentru Moldovan”, au anunţat cei de la marca.com.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj neaşteptat pentru Lennon

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu
Citește și