Închide meniul
Video

Toto Wolff, în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2! Imaginea zilei la Marele Premiu al Ţărilor de Jos

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2024, 17:01

Reclamă

Toto Wolff, în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2! Imaginea zilei la Marele Premiu al Ţărilor de Jos

Profimedia

Toto Wolff a fost în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2, în calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos. Hamilton s-a clasat pe locul 11 la finaluld e Q2 şi a ratat şansa de a se bate pentru pole position.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Mercedes aveau speranţe mari înaintea calificărilor Marelui Premiu al Ţărilor de Jos şi chiar se gândeau că pot obţine un pole position. Marea cursă a Marelui Premiu de Formula 1 e duminică, de la 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Toto Wolff, în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2

Lewis Hamilton a oferit o surpriză neplăcut şi s-a clasat pe locul 11 la finalul de Q2. Imediat, camerele l-au surprins pe şefeul de la Mercedes, Toto Wolff, împietrit la boxa echipei.

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

Toto Wolff a făcut un anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes. Starul britanic va pleca sezonul următor la Ferrari. Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos va fi în perioada 23 – 25 august, live în AntenaPLAY.

Toto Wolff a spus că aşteaptă să îl vadă pe pilotul din Formula 2 la treabă şi speră ca acesta să aibă capacitatea de a învăţa din greşeli. Kimi Antonelli are 17 ani şi se anunţă a fi unul dintre piloţii de top din următorii ani.

Reclamă
Reclamă

Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani. Cu siguranță nu aș fi fost atât de matur încât să concurez într-un asemenea mediu. Vreau să-l văd pe Kimi Antonelli cum face greșeli și învață din ele.

E mereu foarte dificil să judeci un pilot doar pe baza rezultatelor din Formula 2. Noi l-am analizat cât timp a testat mașina de Formula 1, iar datele sunt încurajatoare„, a transmis Wolff pentru RacingNews365.

Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton

Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton. Septuplul campion mondial a avut parte de o perioadă de secetă după nebunia din sezonul 2021, atunci când a pierdut titlul mondial chiar în ultimul tur al sezonului în faţa lui Max Verstappen.

Reclamă

Pentru britanic a urmat o perioadă dificilă şi fără victorii pentru aproape doi ani şi jumătate. El a reuşit să încheie această serie negativă de 945 de zile fără victorie în urmă cu o lună şi jumătate, la Silverstone. De atunci, el şi-a mai trecut în cont şi o victorie la Spa, după descalificarea coechipierului George Russell.

Hamilton se pregăteşte pentru ultimele curse în monopostul celor de la Mercedes, din 2024 urmând să piloteze pentru Ferrari. Până atunci, el a vorbit despre lucrurile pe care le-a învăţat în perioada complicată de la Mercedes din ultimii doi ani:

„Până la urmă, totul se rezumă la cât de mult te dedici, să munceşti din greu. În cele din urmă vine şi răsplata. Am învăţat că viaţa este despre cât de multă durere poţi simţi, dar să continui. Despre cât de mult poţi să suferi, dar să mergi mai departe.

Nu e despre cum cazi, ci despre cum te ridici. Este despre cum continui în fiecare zi şi cum te conectezi cu oamenii cu care munceşti. Am învăţat să fiu un coechipier mai bun în această perioadă, pentru că am avut mai mult timp să ne concentrăm asupra comunicări”, a spus Lewis Hamilton pentru revista americană Esquire, citat de motorsportweek.com.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:09

VIDEOBenfica – Estrela LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

21:59

„Dumnezeule!” Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma – AC Milan 2-1: „Să se uite Liverpool la el!”

21:28

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:20

LIVE VIDEOAEK – Lamia 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Victorii în prima etapă pentru ambele echipe

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și