Închide meniul

Manuel Neuer, mesaj categoric despre retragerea din fotbal! Portarul de 38 de ani a dat toate cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 16:50

Reclamă
Manuel Neuer, mesaj categoric despre retragerea din fotbal! Portarul de 38 de ani a dat toate cărțile pe față

Manuel Neuer, mesaj categoric despre retragerea din fotbal!

Manuel Neuer / Profimedia

Manuel Neuer a transmis un mesaj categoric despre retragerea din fotbal! Portarul echipei Bayern Munchen intenţionează să-şi continue cariera dincolo de vara anului 2025, când îi expiră contractul, relatează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi se simte încă apt din punct de vedere fizic şi capabil să ajungă la Cupa Mondială din 2026, care se va vedea exclusiv pe Antena 1, Manuel Neuer a anunţat miercuri că se retrage din naţionala Germaniei la vârsta de 38 de ani, pentru a se concentra pentru Bayern Munchen. Acest lucru nu înseamnă neapărat sfârşitul carierei sale. Dimpotrivă.

Manuel Neuer, mesaj categoric despre retragerea din fotbal!

„Dacă vom reuşi în acest sezon cu noul staff şi cu un nou impuls, asta înseamnă şi pentru mine că există plăcere. Şi dacă plăcerea este acolo, atunci voi continua fără ezitare”, a declarat el pentru Kicker, citat de news.ro.

„Nu încep acest sezon cu ideea de a spune apoi adio”, a adăugat el. „Sunt în dialog constant cu antrenorul (Vincent Kompany), cu Christoph Freund şi Max Eberl (directorul sportiv). În acest moment, am sentimentul că toţi sunt mulţumiţi de mine. Mai este încă mult până când vom începe să vorbim despre viitor. Dar timpul va veni”, a continuat Neuer.

În cariera sa, Manuel Neuer a evoluat doar pentru Schalke 04 și Bayern Munchen. În momentul de față este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon! Fostul internaţional a scris în rubrica sa din revista Sport Bild că echipa lui Xabi Alonso pleacă din postura de favorită, în noul sezon de Bundesliga.

Leverkusen a reuşit eventul campionat-cupă în sezonul trecut, fără înfrângere, sub comanda lui Xabi Alonso.

„Echipa a reuşit să rămână împreună şi să se completeze semnificativ cu Terrier, Garcia şi Belocian. Deşi nu mă aştept ca echipa lui Alonso să facă din nou un sezon perfect”, a remarcat fostul căpitan al lui Bayern Munchen, notează agerpres.ro.

Reclamă

Cu toate acestea, fostul mijlocaş a anticipat că Bayern Munchen vrea să aibă din nou un cuvânt de spus în campionat cu noul antrenor Vincent Kompany.

Fostul mare fotbalist a criticat din nou managementul sportiv de la Bayern:

„Îşi ieftineşte proprii jucători cu anunţurile publice despre vânzări. Concurenţa ştie: Bayern vrea sau chiar trebuie să vândă şi aşteaptă. E nevoie de un sezon extrem de puternic pentru a o înlătura pe Leverkusen de pe tron. Este nevoie de mai multă răbdare cu antrenorul dacă lucrurile nu funcţionează imediat sau dacă există perioade mai slabe”.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:47

LIVE TEXTCFR Cluj – Botoşani 3-0! A marcat și Filip! Damjan Djokovic, gol superb! Echipa lui Dan Petrescu face spectacol în Gruia

20:42

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali sunt titulari în Hermannstadt – FCSB! Echipa de start a roș-albaștrilor

20:23

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele de start

20:11

Endrick a debutat cu gol la Real Madrid! Brazilianul de 18 ani, execuție superbă în 3-0 cu Valladolid

20:00

LIVE VIDEOPAOK – Panetolikos 0-0 e ACUM, live în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu caută a doua victorie din Superliga Greciei

20:00

Real Madrid – Valladolid 3-0. Endrick, gol la primul meci pe „Bernabeu”! Liverpool – Brentford 2-0. Salah a făcut show

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 LIVE VIDEOEstoril – Gil Vicente se joacă ACUM în AntenaPLAY. Braga – Moreirense e de la 22:30 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2
Citește și