Închide meniul

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul are drept de joc la Sepsi

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 18:56

Reclamă
Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul are drept de joc la Sepsi

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj!

Profimedia

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul lui Sepsi a primit o veste uriașă, în decursul zilei de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei a obținut suspendarea sancțiunii primită de la ANAD, în dosarul de dopaj care a fost deschis în luna martie. La momentul respectiv, jucătorul a fost depistat pozitiv cu 5-metilhexan 2-amină, un stimulent pe termen scurt, care oferă un plus de viteză, energie și tonus muscular.

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj!

Jucătorul a atacat decizia ANAD la Comisia de Apel, iar avocatul acestuia a solicitat suspendarea pedepsei, până la soluționarea cazului.

Acum, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, cererea acestuia a fost acceptată. Astfel, Matei are drept de joc și va reveni în cel mai scurt timp la antrenamentele lui Sepsi.

Cosmin Matei a primit suspendarea de 6 luni la începutul lunii august, astfel că a reușit să joace doar în primele 3 etape ale sezonului de Liga 1, la Sepsi.

Reclamă
Reclamă

Acum însă, acesta ar putea fi folosit de Bernt Storck în duelul cu Oțelul Galați, din etapa a 8-a, care este programat pe data de 30 august, de la ora 21:00.

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat!

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Patronul echipei din Covasna a uimit pe toată lumea, cu articolul vestimentar ales pentru această partidă.

Duelul dintre Sepsi și Unirea Slobozia contează pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. La stadionul din Covasna, Dioszegi a ales să poarte un tricou personalizat, care are și o legătură cu FCSB!

Reclamă

Concret, Laszlo Dioszegi a fost văzut cu un tricou pe care erau afișate emblemele cluburilor: FK TSC Backa Topola, Sepsi OSK și DAC 1904 Dunajská Streda. Cele 2 formații, din Serbia și Slovacia, sunt finanțate de guvernul Ungariei, asemenea lui Sepsi.

Cele două cluburi, Backa Topola și Dunajska Streda, au fost, în trecut, adversarele FCSB-ului în preliminariile europene.

Actuala campioană a României s-a duelat cu Topola în turul 2 preliminar al Europa League, în septembrie 2020. La momentul respectiv, FCSB avea un lot măcinat de covid și a obținut calificarea după un scor record: 6-6 și 5-4, la loviturile de departajare.

FCSB s-a duelat și cu Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League, în luna august a anului 2022. Actuala campioană a României i-a eliminat atunci pe slovaci, cu scorul de 2-0 la general. La capătul acelei campanii, FCSB a ajuns în grupele Conference League.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:50

LIVE TEXTHermannstadt – FCSB 0-0! Golurile lui Ngezana și Balaure au fost anulate! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu

22:41

Fază controversată în Hermannstadt – FCSB. Golul lui Balaure a fost anulat după intervenţia VAR

22:36

România, o nouă medalie de AUR la Campionatele Mondiale de Canotaj! Cozminciuc și Scripcariu, spectacol la dublu rame

22:30

LIVE VIDEOBraga – Moreirense se joacă ACUM în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

22:24

Bianca Camelia Ifteni, medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj U19! A făcut spectacol în proba de schif simplu feminin

22:03

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj: „Am mai trecut prin asta!”

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și