Închide meniul

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj: „Am mai trecut prin asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2024, 22:03

Reclamă
Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux la CFR Cluj: „Am mai trecut prin asta!

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns "rezervă de lux" la CFR Cluj

Profimedia

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj. Louis Munteanu nu a jucat niciun minut cu Pafos, dar a fost introdus în teren cu FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a spus că nu are de ce să fie supărat pentru că şi în trecut a mai trecut prin astfel de moment şi că va da totul atunci când Dan Petrescu va apela la el.

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj

”Am mai avut momente și anul trecut, mă bucur că am trecut prin astfel de lucruri. Acum am mai multă experiență și nu am de ce să fiu supărat. Mă bucur pentru victoria echipei. Măcar cu asta să rămân, importantă a fost victoria, nu am luat gol, deci jucăm bine și sper să continuăm așa.

De ce să ne supărăm? Trebuie să ne facem treaba unde ne bagă Mister, să demonstrăm că merităm să intrăm și în Europa. Este un meci greu, au jucători de calitate în atac, ne-a arătat și Mister. Trebuie să rezistăm la presiunea lor și să gestionăm bine momentele jocului.

Cred că a văzut toată lumea cât de fericit sunt aici, cât de bine joc. M-am simțit foarte bine în seara asta și sper să continuăm așa”, a spus Louis Munteanu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

CFR Cluj – FC Botoșani 3-0! Echipa lui Dan Petrescu a făcut spectacol în Gruia și e pe loc de play-off!

Ardelenii au făcut spectacol în duelul cu echipa lui Liviu Ciobotariu. Pentru CFR Cluj au marcat Nkololo, Djokovic și Filip.

În prima repriză  FC Botoşani a rezistat în Gruia, cu şansă, fără să primească gol, însă clujenii au rezolvat problema în minutul 52, când Mohammed Kamara a pasat şi Nkololo a deschis scorul. Djokovic a majorat diferenţa pentru gazde, din lovitură liberă, în minutul 70, pentru ca Robert Filip să înscrie pentru 3-0 în minutul 87. CFR Cluj s-a impus la scor de forfait şi e pe locul 5 în Superligă, cu 10 puncte. FC Botoşani a bifat a patra înfrângere şi are 6 puncte, fiind pe locul 13.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42 26 aug.

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii”

0:33 26 aug.

„Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!”

0:31 26 aug.

VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

0:23 26 aug.

Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu”

0:16 26 aug.

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul”

0:12 26 aug.

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”

1 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 2 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 3 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 4 VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0 5 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri
Citește și