Închide meniul

„Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!”

Publicat: 26 august 2024, 0:33

Reclamă
„Îţi dai seama ce hal de fotbalist?! Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!

Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV. Patronul de la FCSB l-a făcut praf pe Daniel Popa

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV. Patronul de la FCSB l-a făcut praf pe Daniel Popa, cel pe care a greşit la primul gol. Beclai nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre atacantul pe care l-a adus în această vară de la Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu i-a menajat nici pe Octavian Popescu şi pe Florin Tănase după înfrângerea cu Hermannastadt, scor 0-2. FCSB a ajuns pe penultimul loc în clasament şi poate ajunge „lanternă roşie” dacă Buzăul nu va pierde cu Universitatea Cluj.

Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV

„Am avut mare încredere în Octavian Popescu că face şi drege. Şi Tănase. Dă numai mingea în spate. Tănase dă nu mai mingea în spate. Ce să facem? Asta e treaba, acesta este fotbalul românesc. Nu există valoare. Ia uite, hal de fotbalist. Vine mingea la el şi el o dă la 5 metri pasă de adversar. Îţi dai seama ce hal de fotbalist?! Uitaţi-o pe asta că e de râs. Vă daţi seama, nu îţi vine să crezi. Îţi dai seama ce hal de fotbalişti? Am dat 1.300.000 pe un fotbalist. Care nici nu este fotbalist. El joacă la echipele mici. Lasă că face Tănase, se descurcă el Tănase„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”

Florin Tănase a avut un mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0. Jucătorul campioanei nu a ținut cont de nimic și a vorbit deschis, la interviul de la finalul partidei.

Reclamă
Reclamă

Florin Tănase este de părere că jocul campioanei, din meciul de la Sibiu, a fost influențat și de faptul că mai mulți jucători au fost schimbați, în timpul partidei. Totodată, vedeta de la FCSB a transmis că jucătorii trebuie să strângă rândurile, pentru duelul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

„Avem doar 5 puncte, chiar dacă avem un meci mai puțin. Am jucat contra echipelor din subsolul clasamentului. Trebuie să ne gândim la meciul de joi, putem să ne calificăm în Europa League.

După trebuie să ne focusăm mult mai mult către campionat. E normal să te gândești la Europa, dar ne doream foarte mult să câștigăm meciul acesta. Probabil sunt și multe schimbări, influențează.

Reclamă

Trebuie să strângem rândurile, suporterii au nevoie de o calificare”, a spus, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii”

0:31

VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

0:23

Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu”

0:16

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul”

0:12

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”

23:50 25 aug.

Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1

1 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 2 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 3 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 4 VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0 5 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri
Citește și