Închide meniul

Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Dan Roșu Publicat: 26 august 2024, 8:11

Reclamă
Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Bănel Nicoliţă dă autografe

Bănel Nicoliţă a reuşit o dublă spectaculoasă la 39 de ani, doar 3 zile după ce a semnat cu noua sa echipă, CSO Vălenii de Munte. Acestea sunt primele sale două goluri marcate pentru echipa care evoluează în liga a patra din Prahova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a marcat golurile de 5-0 şi 8-0, stabilind astfel şi scorul final al partidei pe care CSO Vălenii de Munte a câştigat-o pe terenul celor de la CS Valea Călugărească.

Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Chiar dacă a ajuns la 39 de ani, Bănel şi-a păstrat o formă fizică de invidiat, fiind aplaudat în mai multe rânduri de suporterii echipei gazde, care a ajuns la Vălenii de Munte de la CS Amara.

Bănel a fost prezent la inaugurarea noului stadion din Vălenii de Munte, acolo unde implicat este şi George Ogăraru, cel care are şi o casă în micuţul oraş.

Marţi, la Vălenii de Munte s-au aflta mai multe nume mari ale fotbalului românesc, printre care Bănel Nicoliţă, George Ogăraru, Mirel Rădoi, Răzvan Raţ, Florin Cernat, Florin Gardoş, Adrian Ilie sau Dorin Goian.

Reclamă
Reclamă

Echipa care este condusă de Iulius Mărgărit și Silvian Dobre l-a convins pe Bănel Nicoliţă să devină coleg cu Bogdan Şandru, Romario Pires sau Sergiu Arnăutu.

„Cu siguranță vom juca, etapă de etapă, cu tribunele pline. Din punct de vedere al imaginii este, cert, un câștig. Să îl vedem și pe teren unde va trebui să convingă”, a spus preşedintele clubului, Mugurel Bîrziloiu, citat de gsp.ro. 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55 31 aug.

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52 31 aug.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și