Închide meniul

Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Dan Roșu Publicat: 26 august 2024, 8:11

Reclamă
Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Bănel Nicoliţă dă autografe

Bănel Nicoliţă a reuşit o dublă spectaculoasă la 39 de ani, doar 3 zile după ce a semnat cu noua sa echipă, CSO Vălenii de Munte. Acestea sunt primele sale două goluri marcate pentru echipa care evoluează în liga a patra din Prahova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a marcat golurile de 5-0 şi 8-0, stabilind astfel şi scorul final al partidei pe care CSO Vălenii de Munte a câştigat-o pe terenul celor de la CS Valea Călugărească.

Bănel Nicoliţă, dublă spectaculoasă la 39 de ani, la doar 3 zile după ce a semnat cu noua echipă

Chiar dacă a ajuns la 39 de ani, Bănel şi-a păstrat o formă fizică de invidiat, fiind aplaudat în mai multe rânduri de suporterii echipei gazde, care a ajuns la Vălenii de Munte de la CS Amara.

Bănel a fost prezent la inaugurarea noului stadion din Vălenii de Munte, acolo unde implicat este şi George Ogăraru, cel care are şi o casă în micuţul oraş.

Marţi, la Vălenii de Munte s-au aflta mai multe nume mari ale fotbalului românesc, printre care Bănel Nicoliţă, George Ogăraru, Mirel Rădoi, Răzvan Raţ, Florin Cernat, Florin Gardoş, Adrian Ilie sau Dorin Goian.

Reclamă
Reclamă

Echipa care este condusă de Iulius Mărgărit și Silvian Dobre l-a convins pe Bănel Nicoliţă să devină coleg cu Bogdan Şandru, Romario Pires sau Sergiu Arnăutu.

„Cu siguranță vom juca, etapă de etapă, cu tribunele pline. Din punct de vedere al imaginii este, cert, un câștig. Să îl vedem și pe teren unde va trebui să convingă”, a spus preşedintele clubului, Mugurel Bîrziloiu, citat de gsp.ro. 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:16

Mihai Stoica a dezvăluit de ce adversare din Europa League se teme. Oficialul de la FCSB a dat cărțile pe față: „Nu-mi convin!”

11:11

„Ianis a acceptat termenii contractului!” Decizia radicală luată de Ianis Hagi, după ce a fost ofertat de Rapid şi FCSB

10:37

Aryna Sabalenka s-a calificat în optimi la US Open! Victorie într-un meci în care s-a stabilit un record total neaşteptat

10:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei e ACUM în AntenaPLAY

10:20

Reacția lui Novak Djokovic, după eliminarea din turul al 3-lea, de la US Open: „Una dintre cele mai proaste partide!”

10:02

Jucătorul care a semnat cu FCSB imediat după tragerea la sorţi a grupei Europa League. Mihai Stoica: „Mă bucur foarte mult!”

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 5 VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei va fi LIVE în AntenaPLAY (13:30) 6 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”
Citește și