Închide meniul

„Un meci special pentru mine” Reacţia lui Ianis Stoica după ce a învins-o pe FCSB! Gigi Becali l-a lăsat să plece gratis

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 10:11

Reclamă
„Un meci special pentru mine Reacţia lui Ianis Stoica după ce a învins-o pe FCSB! Gigi Becali l-a lăsat să plece gratis

Reacţia lui Ianis Stoica după ce a învins-o pe FCSB!

Ianis Stoica / captura Facebook Hermannstadt

Reacţia lui Ianis Stoica după ce a învins-o pe FCSB a venit la finalul partidei. Jucătorul cedat gratis de Gigi Becali a evoluat aproape întreaga partidă cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica a fost schimbat în minutul 86 al meciului, fiind înlocuit de Marius Măldărăşanu cu Florin Bejan.

„Un meci special pentru mine” Reacţia lui Ianis Stoica după ce a învins-o pe FCSB! Gigi Becali l-a lăsat să plece gratis

Un meci special pentru mine, mă bucur că am luat cele trei puncte. Probabil că sunt axaţi acum pe Europa League şi nu 100% pe campionat, dar cu siguranţă vor reveni.

M-am gândit înainte de meci că joc împotriva unei echipe pentru care am un respect uriaş. Când am intrat pe teren, am uitat”, a spus Ianis Stoica, după Hermannstadt – FCSB 2-0, potrivit primasport.ro.

Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare în luna februarie a acestui an, atunci când a hotărât să îl lase pe Ianis Stoica să plece gratis la Hermannstadt. Stoica valora atunci 1 milion de euro, iar acum e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.2 milioane de euro. Jucătorul de atac fusese anterior împrumutat de FCSB la U Cluj.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica, detalii despre plecarea lui Ianis Stoica de la U Cluj și FCSB: „Înseamnă că are o problemă”

După ce Ianis Stoica alegea să o părăsească pe U Cluj, Mihai Stoica dezvăluia că a auzit o variantă despre principalul motiv al plecării lui Ianis Stoica. Oficialul FCSB-ului a spus că atacantul nu dorea să aibă concurență la U Cluj și că a fost deranjat de faptul că „Şepcile roşii” l-au împrumutat pe Ștefan Pănoiu de la Rapid.

„Am o explicaţie, dar nu pot să… Aveam mare încredere în el. Câteodată mai ieşi şi ca să dai curaj unui jucător, nu neapărat să gândeşti asta. Da, avea nişte calităţi de golgheter, extraordinare. Doar că trebuie să fie dublate de alte calităţi pe care, din păcate, le are, nu le are, nu ştiu. Nu am mai lucrat în ultima vreme cu el.

Din câte înţeleg, neoficial, că n-am vorbit cu el, a fost foarte deranjat de faptul că U Cluj l-a împrumutat pe Ştefan Pănoiu, de la Rapid. Dacă e aşa, înseamnă că are o problemă. Poate nu e aşa, dar eu spun ce se vorbeşte.

Reclamă

Da, a fost un interes de la Beer Sheva, dar noi nu puteam să vorbim cu Beer Sheva, din moment ce el era la U Cluj, împrumutat până în vară, iar noi nu aveam nicio clauză prin care jucătorul să se întoarcă la clubul. Da, am renunţat definitiv la el.

Nu pot să judec un jucător care nu mai este al nostru, nici să critic. Sper, pentru el, că a făcut o alegere bună”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro.

Fiul lui Pompiliu Stoica este un produs al academiei FCSB. A adunat 57 de meciuri pentru campioana României. A marcat de 10 ori și a oferit 6 pase decisive în tricoul roş-albaştrilor.

FCSB l-a împrumutat pe Ianis Stoica la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus, CS Slatina și U Cluj. De la „Şepcile roșii” s-a întors forțat la FCSB, pentru a semna, câteva zile mai târziu, cu FC Hermannstadt.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și