Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre plecarea lui Ianis Stoica de la U Cluj și FCSB: „Înseamnă că are o problemă”

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 8:47

Reclamă
Mihai Stoica, noi detalii despre plecarea lui Ianis Stoica de la U Cluj și FCSB: Înseamnă că are o problemă”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre plecarea lui Ianis Stoica de la U Cluj și FCSB. Ce motiv a avut atacantul.

Ianis Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre plecarea lui Ianis Stoica de la U Cluj și FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre situația atacantului care i-a lăsat cu ochii în soare pe oficialii „șepcilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a uimit pe toată lumea în această iarnă, atunci când a „fugit” de la U Cluj. De asemenea, acesta a plecat și de la FCSB, echipă care îl împrumutase la echipa ardeleană, pentru a semna cu Hermannstadt.

Mihai Stoica, noi detalii despre plecarea lui Ianis Stoica de la U Cluj și FCSB

„MM” susține că a auzit o variantă despre principalul motiv al plecării lui Ianis Stoica. Oficialul vicecampioanei a spus că atacantul nu dorea să aibă concurență la U Cluj și că a fost deranjat de faptul că oficialii „șepcilor roșii” l-au împrumutat pe Ștefan Pănoiu, de la Rapid.

„Am o explicaţie, dar nu pot să… Aveam mare încredere în el. Câteodată mai ieşi şi ca să dai curaj unui jucător, nu neapărat să gândeşti asta. Da, avea nişte calităţi de golgheter, extraordinare. Doar că trebuie să fie dublate de alte calităţi pe care, din păcate, le are, nu le are, nu ştiu. Nu am mai lucrat în ultima vreme cu el.

Din câte înţeleg, neoficial, că n-am vorbit cu el, a fost foarte deranjat de faptul că U Cluj l-a împrumutat pe Ştefan Pănoiu, de la Rapid. Dacă e aşa, înseamnă că are o problemă. Poate nu e aşa, dar eu spun ce se vorbeşte.

Reclamă

Da, a fost un interes de la Beer Sheva, dar noi nu puteam să vorbim cu Beer Sheva, din moment ce el era la U Cluj, împrumutat până în vară, iar noi nu aveam nicio clauză prin care jucătorul să se întoarcă la clubul. Da, am renunţat definitiv la el.

Nu pot să judec un jucător care nu mai este al nostru, nici să critic. Sper, pentru el, că a făcut o alegere bună”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Fiul lui Pompiliu Stoica este un produs al academiei FCSB. A adunat 57 de meciuri pentru vicecampioana României, în care a marcat de 10 ori și a oferit 6 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Roș-albaștrii l-au mai împrumutat la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus, CS Slatina și U Cluj. De la „sepcile roșii” s-a întors forțat la FCSB, pentru a semna, câteva zile mai târziu, cu FC Hermannstadt.

Ianis Stoica a semnat cu Hermannstadt. A fost prezentat oficial

„Ianis Stoica a fost desemnat cel mai bun fotbalist român Under 21 în prima parte a acestui sezon, în care a evoluat pentru U Cluj-Napoca. Pentru clujeni, Ianis a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase de gol în toate competițiile.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, CS Slatina și FCSB (60 de meciuri, 10 goluri, 6 pase de gol).

Ianis Stoica are 21 de ani, este atacant, dar poate evolua și pe ambele părți laterale în linia ofensivă. Ianis a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate. Tânărul este cotat la suma de 1.000.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Ianis Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la A.F.C.Hermannstadt”, este anunţul oficial făcut de Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și