Închide meniul

„E de copii mici” Vlad Chiricheş, făcut praf de un fost jucător al roş-albaştrilor! Verdict dur şi despre echipa lui Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2024, 10:52

Reclamă
„E de copii mici Vlad Chiricheş, făcut praf de un fost jucător al roş-albaştrilor! Verdict dur şi despre echipa lui Becali

Vlad Chiricheş, făcut praf de un fost jucător al roş-albaştrilor!

Vlad Chiricheş / Hepta

Vlad Chiricheş e făcut praf de un fost jucător al roş-albaştrilor! Marius Baciu, care a evoluat la Steaua în perioada 1996 – 2002, l-a criticat pe Chiricheş şi a dat un verdict dur despre echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Baciu a spus că FCSB e „o echipă foarte slabă”. Roş-albaştrii au un start de sezon dezastruos, fiind pe locul 15 din 16 echipe în acest moment. FCSB ar putea deveni chiar lanterna clasamentului dacă Gloria Buzău nu va pierde acasă cu U Cluj. Echipa lui Gigi Becali are o restanţă cu FC Botoşani.

„E de copii mici” Vlad Chiricheş, făcut praf de un fost jucător al roş-albaştrilor! Verdict dur şi despre echipa lui Becali

Foarte slabă FCSB, serios! Nu văd nimic. Popa în stânga, Tănase multe atingeri, nu-şi găseşte locul. Caută mingea, dar o caută în 30 de metri, la mijlocul terenului, unde nu are nicio eficenţă. El trebuie să fie eficient în atac, între linii, să caute mingea pe poziţia de atac, să caute spaţii. E prea puţin pentru mine de la un jucător ca el. Schimbările nu au adus nimic. Octavian Popescu nu, iar Chiricheş să mă ierte, să mă scuze, dar primul gol e de copii mici. Să nu închizi unghiul… e golul lui”, a spus Marius Baciu pentru primasport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că ar fi vrut ca Vlad Chiricheş să nu joace deloc cu Hermannstadt. Patronul FCSB-ului a spus că a fost convins de Mihai Stoica, până la urmă, să evolueze Chiricheş.

”Cum l-am scos pe Ngezana, l-am băgat pe Chiricheș, care… Eu le-am spus că am emoții când îl văd pe Chiricheș. Eu le-am spus să jucăm cu Kiki fundaș central, că a jucat pe la Hagi.

Reclamă
Reclamă

I-am spus lui MM să jucăm cu Lixandru, a zis că e Chiricheș. Nu știu ce o să facem. O să văd. Primul gol, al lui Chiricheș. Al doilea gol, el îl invita pe Lixandru, păi e mingea ta, bă, că ești cu fața. Doamne! Te doare capul”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1

Hermanstadt a marcat prin Balaure, dar golul a fost anulat după intervenţia VAR. Şi FCSB a marcat în finalul primei reprize, prin Ngezana, dar şi această reuşită a fost anulată de VAR.

Echipa lui Marius Măldărăşanu a dat lovitura în repriza secundă prin golul lui Murgia. FCSB a încercat să revină, dar nu a reuşit. Mai mult, Deaconu a mai marcat în prelungiri. FCSB se află pe penultimul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Buzău.

Reclamă

Sibienii au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 7, când Balaure a fost aproape să înscrie din corner, însă balonul a lovit bara. În minutul 11, acelaşi Balaure a înscris, însă golul a fost anulat după intervenţia VAR, pentru că autorul pasei decisive, Aurelian Chiţu, se afla în ofsaid. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 45+3, prin Ngezana, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un fault în atac al lui Florin Tănase. Gazdele au deschis totuşi scorul, în minutul 56, când Ianis Stoica a pasat şi Murgia a înscris al treilea său gol din acest sezon. Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, reuşind a doua victorie a sezonului, şi se află pe locul 8, cu 8 puncte. FCSB este penultima în clasament, cu doar cinci puncte.

 

 

 

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și