Închide meniul

Dan Şucu, tot mai aproape de transferul lui Ianis Hagi! „Negocieri avansate” pentru mutarea verii în Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 16:29

Reclamă
Dan Şucu, tot mai aproape de transferul lui Ianis Hagi! „Negocieri avansate pentru mutarea verii în Liga 1

Dan Şucu, tot mai aproape de transferul lui Ianis Hagi

Dan Şucu şi Ianis Hagi/ Colaj Profimedia

Dan Şucu e tot mai aproape de transferul lui Ianis Hagi. Scoţienii au anunţat că Rapid se află în negocieri avansate pentru mutarea verii în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers, în această vară, după revenirea de la Alaves. Internaţionalul român nu intră în planurile lui Philippe Clement, tehnicianul formaţiei de pe Ibrox.

Dan Şucu, tot mai aproape de transferul lui Ianis Hagi

Dan Şucu a confirmat interesul pentru transferul lui Ianis Hagi, la conferinţa de prezentare a lui Marius Şumudică. Scoţienii au făcut un nou anunţ despre mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni.

Presa din Scoţia notează că Rapid se află în „negocieri avansate” cu oficialii lui Rangers, pentru a ajunge la un acord privind transferul lui Ianis Hagi. Formaţia de pe Ibrox cere o sumă „semnificativă” în schimbul internaţionalului român.

Rapid este în negocieri avansate pentru a-l transfera pe Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers. Jucătorului i-a fost transmis deja că poate pleca de la Rangers în schimbul unei sume semnificative, înainte de închiderea ferestrei de mercato„, au anunţat cei de la footballinsider247.com.

Reclamă
Reclamă

Transferul lui Ianis Hagi la Rapid s-ar putea produce în această săptămână, dat fiind faptul că perioada de mercato se încheie la finalul lunii august.

Singura „piedică” în privinţa transferului lui Ianis Hagi la Rapid este salariul acestuia, despre care scoţienii notează că ar fi de peste 20.000 de euro pe săptămână. Recent, gsp.ro a dezvăluit că Dan Şucu îi pregăteşte un salariu de 500.000 de euro pe an lui Ianis Hagi, pentru a-l convinge să semneze cu formaţia de sub Grant.

De asemenea, scoţienii au mai transmis că Ianis Hagi ar dori să încaseze la noua echipă un salariu asemănător cu cel pe care îl are în prezent la Rangers. Cu toate acestea, la formaţia de pe Ibrox, internaţionalul român nu intră în planurile antrenorului, astfel că un transfer ar fi benefic prin prisma minutelor în teren pe care ar urma să le prindă.

Reclamă

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid: „Ni-l foarte dorim!”

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid. De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit şi despre interesul pentru Andrei Ivan.

Dan Şucu a spus că îl doreşte foarte tare pe fiul lui Gică Hagi, lucru întărit şi de preşedintelwe Rapidului, Viorel Moldovan. Ianis Hagi şi Andrei Ivan sunt cele două lovituri pe care vrea să le dea Dan Şucu.

Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?„, a spus Viorel Moldovan, care a fost completat de Dan Şucu. „Ni-l foarte dorim„, a spus milionarul.

Viorel Moldovan a confirmat şi interesul pentru Andrei Ivan. „Sunt discuții și pentru Andrei Ivan, după ce vom analiza mai bine vom vedea. Vom discuta cu Marius și vom vedea ce preferă”, a mai declarat Viorel Moldovan.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic – Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1. Echipele de start

21:26

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

21:16

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc. Mesaj după 2-0 cu Gloria Buzău

21:04

„Va fi o problemă!” Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

21:01

Gloria Buzău – U Cluj 0-2! Thiam și Nistor au dus „șepcile roșii” pe primul loc în Liga 1

20:57

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open! Motivul pentru care nu a mai continuat duelul cu Wang Yafan

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și