Închide meniul

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 18:56

Reclamă
Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică, la meciul cu Poli Iaşi / Hepta

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid. „Şumi” e gata să realizeze prima mutare de pe piaţa transferurilor, de când a preluat formaţia de sub Grant. Un jucător de Serie A este aşteptat în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică „a spart gheaţa” şi i-a adus Rapidului prima victorie din acest sezon. Giuleştenii au învins-o la limită pe Poli Iaşi, scor 2-1.

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid

După succesul din Copou, Marius Şumudică a anunţat că se vor mai realiza transferuri la Rapid, până la finalul perioadei de mercato. Primul ţintă a lui „Şumi” este un jucător de Serie A.

Conform fanatik.ro, Filippo Melegoni este dorit de giuleşteni. Marius Şumudică a pus ochii pe mijlocaşul central italian de 25 de ani, care se află sub contract cu Genoa, echipă din Serie A.

Filippo Melegoni a revenit în acest sezon la Genoa, după ce în stagiunea precedentă a fost împrumutat la Reggiana, formaţie din Serie B. Mijlocaşul este crescut în academia celor de la Atalanta şi a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Pescara şi Standard Liege, pe lângă Genoa şi Reggiana.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul dorit de Marius Şumudică la Rapid este cotat la 1,2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. În sezonul precedent, Melegoni a fost om de bază la Reggiana, reuşind să bifeze 29 de meciuri. Acesta a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu, pentru jucătorii de la Rapid, demonstrează faptul că acţionarul majoritar al giuleştenilor le oferă încredere totală elevilor lui Marius Şumudică. Şucu e gata să bage adânc mâna în buzunare, în cazul unui succes al echipei sale, în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Dan Şucu le va oferi giuleştenilor o primă dublă, în cazul unui succes pe terenul Universităţii Craiova. Concret, conform fanatik.ro, fiecare jucător al Rapidului va încasa suma de 2000 de euro, dacă echipa va pleca cu cele trei puncte din Bănie.

Reclamă

În mod obişnuit, Dan Şucu oferea până acum o primă de 1000 de euro, pentru fiecare jucător. Pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, acţionarul majoritar al giuleştenilor a vrut să le ofere jucătorilor lui Marius Şumudică o motivaţie în plus.

De asemenea, Dan Şucu vrea să le demonstreze jucătorilor că îi susţine pe deplin, în ciuda startului dezastruos de sezon. Un succes în Bănie ar propulsa-o pe Rapid la doar trei puncte distanţă de Universitatea Craiova.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:46

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 1-0. Lovitură pentru echipa lui Gică Hagi! Van Durmen a deschis scorul

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

22:43

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și