Închide meniul

David Beckham, mesaj emoționant după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus suedezul

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 20:29

Reclamă
David Beckham, mesaj emoționant după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus suedezul

David Beckham, mesaj emoționant după moartea lui Sven-Goran Eriksson

Colaj cu David Beckham și Sven Goran Eriksson / Profimedia

David Beckham a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Fostul internațional a făcut o postare pe rețelele de socializare, la câteva ore de la moartea fostului său tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul a decedat în decursul zilei de 26 august, la vârsta de 76 de ani, după o luptă cu o boală incurabilă.

David Beckham, mesaj emoționant după moartea lui Sven-Goran Eriksson

David Beckham l-a vizitat pe Goran Eriksson în urmă cu ceva timp, iar alături de mesajul emoționant postat, englezul a publicat și un videoclip, în care sunt surprinse momente din cadrul acestei întâlniri.

Eriksson a fost selecționerul echipei naționale a Angliei în perioada 2001-2006, interval în care și David Beckham a evoluat pentru reprezentativa Albionului.

Suedezul l-a făcut pe David căpitan al echipei naționale, iar fostul star a transmis, în cadrul acestui mesaj, că va fi mereu recunoscător pentru decizia luată de Sven.

Reclamă
Reclamă

Totodată, Beckham a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte pe care Sven i le-a rostit: „O să fie bine!”

„Am râs, am plâns, știam că este un adio.

Sven, mulțumesc pentru că ai fost tu în fiecare moment: pasionat, păsător, calm și un adevărat gentleman..

Reclamă

O să fiu mereu recunoscător pentru că m-ai făcut căpitan, dar o să am mereu în minte ultimele momente alături de tine și familia ta.

Mulțumesc, Sven, pentru că ultimele cuvinte pe care mi le-ai rostit au fost: O să fie bine!”, a spus David Beckham, citat de thesun.co.uk.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Prinţul William al Marii Britanii, omagiu pentru Sven-Goran Eriksson

Prinţul William al Marii Britanii i-a adus un omagiu lui Sven-Goran Eriksson, fostul antrenor care a murit luni, la 76 de ani, după o luptă cu un cancer aflat în formă terminală. Eriksonn a fost selecţionerul Angliei, în perioada 2001-2006.

”Am aflat cu părere de rău de decesul lui Sven-Göran Eriksson. L-am întâlnit de mai multe ori ca selecţioner al Angliei şi am fost întotdeauna impresionat de carisma şi pasiunea sa pentru joc.

Gândurile mele sunt alături de familia şi prietenii săi. Un adevărat gentleman al jocului”, a scris prinţul William pe X.

Tehnicianul suedez Sven-Goran Eriksson a murit de cancer pancreatic la vârsta de 76 de ani. Anunţul decesului său a fost făcut de familia sa.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și