Închide meniul

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo! Mesaj despre meciul din Cupa României

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 14:00

Reclamă
Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo! Mesaj despre meciul din Cupa României

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari - Dinamo

Zeljko Kopic / Profimedia

S-a aflat ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo, duelul din Cupa României. Antrenorul „câinilor” a prefaţat confruntarea cu legenda dinamoviştilor, care îi antrenează în prezent pe ilfoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un start excelent în Liga 1. În ultima etapă, „câinii” au învins-o eroic pe Universitatea Craiova, după ce au terminat partida în dublă inferioritate numerică.

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo

Trupa din Ştefan ţinteşte acum calificarea în grupele Cupei României, iar Zeljko Kopic a prefaţat duelul cu Voluntari. Acesta a transmis că Maxime Sivis şi Josue Homawoo nu vor fi în lot pentru partida cu ilfovenii, din cauza cartonaşelor primite în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Despre Claudiu Niculescu, Zeljko Kopic a avut doar cuvinte de laudă, mărturisind că ştie cât de important a fost acesta pe vremea când evolua în Ştefan cel Mare.

„Suntem bine, echipa e bine după meciul cu Craiova, moralul și energia sunt la cote ridicate. Ne așteaptă un meci greu în Cupă, știm totul despre ei, vor fi foarte motivați, vor da totul pentru un rezultat pozitiv, trebuie să avem cel mai bun nivel pentru a trece mai departe.

Reclamă
Reclamă

Maxime Sivis și Josue Homawoo sunt suspendați, Dennis și Petru sunt la recuperare, toți ceilalți sunt apți de joc. Ne gândim la schimbări, ne trebuie înlocuiri pentru cei doi, Josue și Maxime, dar așa cum am spus mereu, avem suficienți jucători pentru rotație, unii vor fi titulari, unii vor intra pe parcurs, important e ca Dinamo să fie pregătită să meargă mai departe.

Știu că Niculescu e parte importantă din istoria lui Dinamo, face o treabă excelentă și îl respect foarte mult. Ne gândim la victorie, știu că va fi greu, am vorbit despre posibilitatea de a avea prelungiri”, a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

Reclamă

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:59

„E o ruşine!” Simone Biles cere să se facă dreptate după Jocurile Olimpice! Verdict categoric în cazul medaliei Anei Bărbosu

17:49

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

17:33

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și