Închide meniul

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul lui Zeljko Kopic a dat cărțile pe față: „Am crezut că e o glumă!”

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 14:20

Reclamă
Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul lui Zeljko Kopic a dat cărțile pe față: „Am crezut că e o glumă!

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo

Hakim Abdallah, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Iată cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul echipei antrenate de Zeljko Kopic a vorbit deschis, în cadrul unui interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaționalul care reprezintă Madagascarul este legitimat la echipa alb-roșie din vara anului 2023. La momentul respectiv a ajuns pe gratis la Dinamo, după despărțirea de RE Virton, din Belgia.

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo

Acum, la un an de la transfer, Abdallah a dezvăluit că a urmărit barajul lui Dinamo cu FC Argeș, încheiat cu scorul de 6-1 și că, mai apoi, a primit o ofertă de la club, prin intermediul agentului său.

„Când Dinamo a jucat cu FC Argeş, au câştigat cu 6-1, am văzut meciul. Juca prietenul meu în România şi mi-a zis să urmăresc partidele, fanii sunt nebuni. Am văzut meciul Dinamo cu FC Argeş.

După meciul ăsta m-a sunat agentul şi mi-a spus de oferta de la Dinamo şi îi spun că nu are cum fiindcă m-am uitat la meciul lor acum două zile, am crezut că e o glumă.”, a spus Hakim Abdallah, citat de orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, Abdallah a mai jucat pentru: Stade Brest, Stoke City, US Avranches, CP El Ejido, Nantes, Hesperange, KSK Lierse și RE Virton.

În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

Reclamă

Stau mai bine şi pentru Dennis Politic, cel care, înainte de accidentare, a marcat deja 3 goluri în 5 etape din Liga 1. Anul trecut, el şi-a trecut în cont 6 reuşite. Atacantul cotat la 650.000 de euro e cu gândul la cupele europene.

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Unitatea grupului şi cred că au venit jucători cu o energie nouă şi suntem forte motivaţi la fiecare meci. Avem o atmosferă foarte bună în grup.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?”

18:07

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe! Ce a spus după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid

17:59

„E o ruşine!” Simone Biles cere să se facă dreptate după Jocurile Olimpice! Verdict categoric în cazul medaliei Anei Bărbosu

17:49

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

17:33

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și