Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 17:12

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară! Ce a spus şi Cristi Borcea

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş

Gigi Becali şi Gabi Tamaş/ Colaj Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş, în perioada din care fundaşul a evoluat la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a transmis că el l-a impus în primul 11 şi regretă acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a evolua atât la Dinamo, cât şi la FCSB. Cristi Borcea a oferit şi el detalii neştiute despre momentul în care l-a transferat pe fostul internaţional în Ştefan cel Mare.

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş

Borcea a transmis că i-a plătit suma de 600.000 de dolari lui Gabi Tamaş pentru a-l convinge să semneze cu Dinamo.

„După ce l-am vrut de două ori, i-am zis ‘Hai la Dinamo, să luăm campionatul’. Şi mi-a zis ‘Dacă-mi trimiţi acum 600.000 de dolari, nu mai plec’. Într-o oră au ajuns banii şi l-am luat în cantonament”, a declarat Cristi Borcea, la prosport.ro.

Ulterior, Gigi Becali a fost şi el întrebat despre Gabi Tamaş. Patronul campioanei a dezvăluit că fundaşul a fost la un pas să fie dat afară de la FCSB, însă el a intervenit pentru a rămâne. Totuşi, Becali regretă acest lucru, amintind de un cartonaş roşu primit de fundaş în timpul unui meci.

Reclamă
Reclamă

„(N.r. L-aţi smuls pe Tamaş de la Dinamo) Mai bine nu-l smulgeam! Ce să se impună, doar eu sunt de vină, că l-am impus eu! Au vrut să-l dea afară, a făcut în cantomanet nu ştiu ce şi eu m-am opus, am zis nu, lasă. Şi după a luat roşu cu Farul. Am pierdut campionatul că a luat roşu el. L-am luat când nu mai avea putere”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB

Gigi Becali a lansat un atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB, în această vară. Marius Ştefănescu a ajuns în lotul campioanei pentru suma de 1.3 milioane de euro.

Săptămâna trecută, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, anunţa că nu a încasat niciun ban de la Gigi Becali pentru transfer. În aceeaşi zi, omul de afaceri a virat 300.000 de euro. Între timp, alte 200.000 de euro au ajuns la Sepsi.

Reclamă

I-am mai dat 200.000 de euro, sunt 500.000. Îi mai dau 400.000 şi dup-aia 400.000. Ne-am înţeles. Eu n-am bani la club. N-au trecut 6 luni. Ce, au trecut 6 luni? Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

În cele 13 meciuri disputate pentru FCSB, în toate competiţiile acestui sezon, Marius Ştefănescu a marcat două goluri şi a oferit şi un assist.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

20:10

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și