Închide meniul

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

Dan Roșu Publicat: 27 august 2024, 16:12

Reclamă
Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a lansat un atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB, în această vară. Marius Ştefănescu a ajuns în lotul campioanei pentru suma de 1.3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna trecută, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, anunţa că nu a încasat niciun ban de la Gigi Becali pentru transfer. În aceeaşi zi, omul de afaceri a virat 300.000 de euro. Între timp, alte 200.000 de euro au ajuns la Sepsi.

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB

„I-am mai dat 200.000 de euro, sunt 500.000. Îi mai dau 400.000 şi dup-aia 400.000. Ne-am înţeles. Eu n-am bani la club. N-au trecut 6 luni. Ce, au trecut 6 luni? Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

În cele 13 meciuri disputate pentru FCSB, în toate competiţiile acestui sezon, Marius Ştefănescu a marcat două goluri şi a oferit şi un assist.

Ștefănescu a ajuns în lotul campioanei în această perioadă de mercato, de la Sepsi. Totuși, până în momentul de față, mijlocașul nu a reușit să se impună la echipa lui Elias Charalambous.

Reclamă
Reclamă

Ionel Ganea este un nume mare care susţine că presiunea este una prea mare la FCSB pentru jucătorul de 1.7 milioane de euro venit în această vară.

„Mi se pare diferit jocul lui față de cum evolua la Sepsi, la Steaua (n.r.: – FCSB) e altceva. La Steaua mi se pare că presiunea e mai mare și nu prea face față! Aici trebuie să fii pregătit, la o echipă mare te aștepți să fie cerințe mari și așteptări mari de la tine. Așa că dai tot ce ai mai bun din tine și te autodepășești.

Nu înțeleg! Când ajungi la o echipă ca Steaua (n.r.: – FCSB), numărul 1 în România, apoi ești la doi pași de națională… Motivație mai mare ca asta nu există!”, a spus Ionel Ganea, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:07

Vinicius, mesaj categoric despre Kylian Mbappe! Ce a spus după trei meciuri jucate împreună la Real Madrid

17:59

„E o ruşine!” Simone Biles cere să se facă dreptate după Jocurile Olimpice! Verdict categoric în cazul medaliei Anei Bărbosu

17:49

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

17:33

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și