Închide meniul

„Să nu ne facem iluzii!” Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor”

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 18:44

Reclamă
„Să nu ne facem iluzii! Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor

Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AS.ro

Cristi Borcea a oferit o reacţie fermă despre Dinamo. Fostul patron din Ştefan cel Mare consideră că formaţia lui Zeljko Kopic mai are nevoie de transferuri, pentru a se putea bate la play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are un început excelent de sezon, reuşind să învingă Universitatea Craiova, în etapa precedentă. În runda următoare, „câinii” se vor duela cu liderul U Cluj, în deplasare.

Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo

Cristi Borcea a analizat jocul lui Dinamo şi a declarat că apărarea este un plus, spre deosebire de sezonul precedent. Acesta este convins că formaţia din Ştefan cel Mare are şanse să se califice în play-off, în cazul în care se vor mai realiza şi transferuri.

Totodată, întrebat dacă Dinamo are şanse chiar să se lupte la câştigarea titlului, Cristi Borcea a transmis un mesaj ferm. Fostul patron al „câinilor” a declarat că fanii nu ar trebui să-şi facă astfel de iluzii.

„Dacă mai achiziționează 2-3 jucători de valoare, Dinamo poate prinde play-off-ul. Jucători de valoare, care să facă diferența. Campionatul e foarte slab, nu slab.

Reclamă
Reclamă

Unirea Slobozia bate în deplasare, e un campionat foarte slab, cel mai slab de până acum, de când ma uit la fotbal. Spun că anul ăsta, CFR cu Dan Petrescu e principala favorită la titlu. E singura echipă care joacă, aleargă. Sunt echipe care nu pot să alerge, asta e drama în Liga 1 în momentul de față.

Dinamo, față de celelalte echipe, compensează prin capacitatea de efort. Este o echipă care aleagă. Când nu se aleargă, se cunoaște. Anul trecut luau multe goluri după minutul 80. Acum, Dinamo alternează o apărare bună, un mijloc dar și atacul. A dat în fiecare etapă minim două goluri, iar acest lucru spune foarte mult.

Să nu exagerăm. Nu se poate Dinamo bate la campionat în momentul de față. Acum, cu 2-3 jucători, fiind campionatul atât de slab, poate prinde un play-off. Să nu ne facem iluzii”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Reclamă

Dennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

Dennis Politic dă cărţile pe faţă după ce Dinamo a avut un început de sezon excelent. „Câinii roşii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul precedent, dar lucrurile stau mult mai bine acum.

„În primul rând, nu ne mai raportăm la ce a fost sezonul trecut, sezonul ăsta este un nou start, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, am început sezonul foarte bine şi chiar credem în şansele noastre de a prinde play-off-ul sezoonul acesta.

Lăsând la o parte ce s-a întâmplat în trecut, nu vrem să fim în aceeaşi situaţie, tocmai asta ne-a şi motivat. Noi sperîm cât de curând să ajungem în Europa, încercăm să aducem Dinamo acolo unde îi este locul şi cred că primul pas este s-o aducem din nou în play-off.

Încrederea e din ambele părţi, am simţit încredere din partea conducerii, antrenorului şi la rândul meu am încredere că putem să ne realizăm obiectivele pe care ni le-am propus atât pentru sezonul ăsta, cât şi în viitorul apropiat”, a spus Denis Politic, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

21:28

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și