Închide meniul

„Va domina fotbalul românesc” Echipa din Liga 1 care l-a impresionat pe Adrian Mititelu: „Are cei mai inteligenţi suporteri”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2024, 10:47

Reclamă
„Va domina fotbalul românesc Echipa din Liga 1 care l-a impresionat pe Adrian Mititelu: „Are cei mai inteligenţi suporteri

Echipa din Liga 1 care l-a impresionat pe Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Echipa din Liga 1 care l-a impresionat pe Adrian Mititelu este Dinamo. Patronul lui FCU Craiova este de părere că alb-roşiii vor domina fotbalul românesc după ce stadionul din Ştefan cel Mare va fi gata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu i-a lăudat pe fanii lui Dinamo, care nu au lăsat echipa să intre în faliment.

„Va domina fotbalul românesc” Echipa din Liga 1 care l-a impresionat pe Adrian Mititelu: „Are cei mai inteligenţi suporteri”

Dinamo are un segment de fani cu venituri mult peste medie, dar și cu o mentalitate vestică, mai de zonă centrală a capitalei, și odată cu noul stadion, acest gen de suporteri pot influența decisiv forța financiară a clubului pe viitor și implicit valoarea sportivă a echipei, care cu siguranță va domina fotbalul românesc.

FC Dinamo are cei mai inteligenți și cei mai occidentali suporteri din România. Au demonstrat asta în mod clar și fără echivoc. Este singurul mare club din România scăpat de spectrul falimentului, exclusiv datorită implicării în masă a suporterilor. Atunci când majoritatea analiștilor din fotbal, dar și a fostelor glorii, îi cântau prohodul, fanaticii suporteri dinamoviști au spus răspicat «NU CEDĂM»! Așa ceva n-o să se mai întâmple în veci cu o altă echipă din România. Acest purgatoriu traversat cu bine de suflarea dinamovistă are un rol dublu pozitiv pentru viitor. Astfel, pe lângă faptul că brandul a ieșit foarte întărit, au fost spălate în parte și păcatele trecutului, petele negre din istoria acestui club, care ne place ori ba, nu pot fi uitate”, a transmis Adrian Mititelu pe Facebook.

Un campion cu FCSB a semnat cu FCU Craiova! Adrian Mititelu, lovitură pe piața transferurilor

Un campion cu FCSB a semnat cu FCU Craiova! Este vorba despre Mihai Răduț, care a ajuns la echipa lui Adrian Mititelu în urmă cu puțin timp.

Reclamă
Reclamă

Răduț a ajuns la FCU Craiova din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de FC Voluntari, formație care a retrogradat în eșalonul secund la finalul sezonului anterior.

Mihai Răduț a câștigat o Cupă a României (2011) și un titlu de campion (2014) alături de FCSB. FCU Craiova este a 10-a echipă din cariera mijlocașului, ajuns acum la 34 de ani.

„Bine ai venit, Mihai Răduț!

Reclamă

Mihai Răduț a semnat un contract valabil pe o perioada de un an cu FCU 1948. Jucătorul oltean, originar din Slatina, evoluează pe postul de mijlocaș central. Mihai Răduț are 34 de ani, o înălțime de 1,79 m și este jucător de picior drept.

În trecut, Mihai Răduț a jucat la Sporting U19 (Portugalia), Curtea de Argeș, Steaua București (n.r. FCSB), Pandurii Târgu-Jiu, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia), Astra Giurgiu, Aris Limassol (Cipriu) și FC Voluntari.

Mihai Răduț a jucat în peste 200 de meciuri în SuperLiga României. La nivel internațional, Mihai Răduț a evoluat în două partide, împotriva Ucrainei și Honduras.

Jucătorul oltean are în palmares un titlu de campion și o cupă a României. Mult succes, Mihai! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948″, au anunțat oficialii echipei lui Adrian Mititelu, pe rețelele de socializare.

FCU Craiova este pe locul 7 în Liga a 2-a, după 4 etape disputate. Oltenii lui Mititelu au acumulat 7 puncte. Lider este Csikszereda, cu maximul de puncte după 4 etape. Echipa din Miercurea Ciuc a disputat barajul cu Dinamo pentru Liga 1 în această vară, dar a fost învinsă cu 2-0 la general de echipa din Ştefan cel Mare. Dennis Politic a reuşit o „dublă” în meciul tur.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Se ştiu toate echipele din grupa principală Champions League. Care este noul format şi cum arată urnele

23:19

VideoHelmut Duckadam nu îi dă nicio şansă lui Florin Niţă să revină naţionala României. Anunţ ferm despre strategia lui Mircea Lucescu

23:13

Meci nebun pentru Florin Niţă în Al Hilal – Damac 3-2! Românul a gafat, la debut, sub ochii lui Cosmin Contra

22:16

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz 6 „Se joacă, se distrează cu mine” Gigi Becali a spus motivul pentru care FCSB a ratat grupele Ligii Campionilor!
Citește și