Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român

Publicat: 28 august 2024, 14:17

Reclamă
Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român

Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi!

Ion Ţiriac / Antena Sport

Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Miliardarul român a contactat-o pe Ionela Cozmiuc după ce canotoarea a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a decis să îi dea un Hyundai Ioniq electric Ionelei Cozmiuc. Iniţial, ea primise o maşină Hyundai Kona. Medaliaţii cu aur, printre care şi David Popovici, au primit de la Fundaţia Ţiriac limuzina electrică Hyundai Ioniq. De altfel, David Popovici a primit două maşini din partea Fundaţiei Ţiriac, câte una pentru fiecare medalie de la Paris (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român

Potrivit gsp.ro, aurul cucerit de Ionela Cozmiuc la Campionatele Mondiale a fost motivul pentru care Ion Ţiriac a decis să îi ofere sportivei o maşină de două ori mai scumpă. Ionela Cozmiuc a obţinut aurul în proba de schif simplu, categorie ușoară, la Campionatele Mondiale din Canada.

Campionatele Mondiale din Canada sunt ultima competiţie la care Cozmiuc a mai participat. Ea a luat, cel puţin temporar, decizia de a se retrage din activitate. Ionela Cozmiuc vrea să se concentreze pe familie.

Ion Ţiriac îi va oferi Ionelei Cozmic un Hyundai Ioniq electric, maşină care costă 52.500 de euro. Maşina pe care o primise iniţial Ionela Cozmiuc de la Ion Ţiriac era o Hyundai Kona, care are un preţ de pornire de 25.500 euro.

Reclamă
Reclamă

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră. Sportiva română Ionela Cozmiuc, vicecampioană olimpică la începutul lunii în proba de dublu vâsle feminin – categorie uşoară, a cucerit medalia de aur în proba de simplu vâsle – categorie uşoară, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori de la St Catharines (Canada).

La ultima sa cursă din carieră, Cozmiuc a fost cronometrată cu timpul de 07 min 29 sec 92/100, fiind urmată de grecoaica Zoi Fitsiou (07:31.65) şi de irlandeza Siobhan McCrohan (07:32.94).

Cozmiuc avea două titluri europene în această probă, obţinute în 2022 şi 2023, şi unul mondial (2022). Ea îşi încheie cariera cu o medalie olimpică de argint, trei titluri mondiale (două la dublu vâsle, categorie uşoară) şi trei europene, nota agerpres.ro.

Reclamă

Ionela Cozmiuc şi soţul ei, Marius Cozmiuc, au fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Paris. Marius Cozmiuc a concurat în finala de la 8+1 masculin, în care România s-a clasat pe locul 5 la Paris.

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, mesaje superbe după medalia de argint

Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc au transmis mesaje superbe după medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice! Iată ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO. Cele două sportive au avut probleme, imediat după performanța reușită la Paris.

Epuizate după finală, celor două componente ale bărcii româneşti li s-a făcut rău pe rând la zona de interviuri, fiind afectate şi de căldură, potrivit agerpres.ro.

„Aşa sunt medaliile olimpice, epuizante. Acum suntem puţin şifonate, dar suntem bine”, a spus Cozmiuc.

Canotoarea română Gianina van Gronigen a afirmat, după câştigarea medaliei de argint la JO de la Paris, la dublu vâsle, categorie uşoară, că în finală a dat tot, până la ultima picătură de energie.

Ionela Cozmiuc: „Mi-am dorit foarte mult”

Canotoarea Ionela Cozmiuc a afirmat  după finala la dublu vâsle, categorie uşoară de la JO 2024, că nu contează foarte mult culoarea medaliei de argint câştigată, fiind foarte mândră de acest succes.

„Sunt mândră de acest rezultat. Suntem mândre că suntem pe podiumul olimpic la această competiţie, care are în componenţă pentru ultima dată această categorie. Mi-am dorit foarte mult o medalie şi iată că este la gâtul nostru. Culoarea este mai puţin importantă acum. Pentru noi, acest argint înseamnă foarte mult, e prima şi singura medalie, aşa că ne bucurăm din plin de ea”, a declarat Cozmiuc.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

17:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

16:34

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

16:30

Alex Chipciu a primit vestea de la Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat înainte de meciul Kosovo – România

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 4 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”
Citește și