Închide meniul

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 16:28

Reclamă
„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, mesaje superbe după medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice.

Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc / Profimedia

Iată ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO. Cele două sportive au avut probleme, imediat după performanța reușită la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, mesaje superbe după medalia de argint cucerită la Jocurile Olimpice

Epuizate după finală, celor două componente ale bărcii româneşti li s-a făcut rău pe rând la zona de interviuri, fiind afectate şi de căldură, potrivit agerpres.ro.

„Aşa sunt medaliile olimpice, epuizante. Acum suntem puţin şifonate, dar suntem bine”, a spus Cozmiuc.

Canotoarea română Gianina van Gronigen a afirmat, vineri, după câştigarea medaliei de argint la JO de la Paris, la dublu vâsle, categorie uşoară, că în finală a dat tot, până la ultima picătură de energie.

Reclamă
Reclamă 4

„A fost o cursă foarte bună, foarte grea. Am lăsat totul pe apă, de la prima până la ultima lovitură. Din păcate, astăzi a fost Marea Britanie mai bună, dar noi suntem foarte fericite pentru rezultatul ăsta. La a treia ediţie olimpică şi ultima pentru această categorie uşoară am luat argintul olimpic şi este un rezultat foarte mare pentru noi şi pentru România. Suntem mândre de rezultatul pe care l-am obţinut, pentru că am dat tot, nu am lăsat nicio rezervă, nicio fărâmă de energie acolo. Şi chiar sunt mândră de ceea ce am reuşit să facem. Pentru noi este un obiectiv îndeplinit este un obiectiv de care suntem amândouă mândre”, a declarat van Groningen.

Gianina van Groningen a spus că odată cu obţinerea acestei medalii s-a achitat de o datorie pe care o avea de îndeplinit: „De asta m-am întors, pentru Paris. Nu m-am gândit la medalie, mi-am dorit să reintru în barca de dublu, nu mă gândeam la podium. Dar simţeam că am nişte treburi neterminate. Şi le-am terminat. Nu a fost o revanşă personală, a fost un lucru pe care am simţit că mi-l datorez mie, că îl datorăm acestei bărci şi l-am îndeplinit”.

Ionela Cozmiuc: „Mi-am dorit foarte mult”

Canotoarea Ionela Cozmiuc a afirmat, vineri, după finala la dublu vâsle, categorie uşoară de la JO 2024, că nu contează foarte mult culoarea medaliei de argint câştigată, fiind foarte mândră de acest succes.

Reclamă

„Sunt mândră de acest rezultat. Suntem mândre că suntem pe podiumul olimpic la această competiţie, care are în componenţă pentru ultima dată această categorie. Mi-am dorit foarte mult o medalie şi iată că este la gâtul nostru. Culoarea este mai puţin importantă acum. Pentru noi, acest argint înseamnă foarte mult, e prima şi singura medalie, aşa că ne bucurăm din plin de ea”, a declarat Cozmiuc.

Gianina van Groningen (fostă Beleagă) şi Ionela Cozmiuc sunt duble campioane mondiale (2017, 2018), iar la Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au clasat pe 6, după ce în 2016, la Rio, au ocupat locul 8.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

18:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

17:58

Dinamo – Gloria Buzău LIVE TEXT (22:00). „Câinii” lui Zeljko Kopic, duel cu nou promovata lui Andrei Prepeliță

17:57

Sun Yingsha – Chen Meng, marea finală la simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Reeditarea finalei de la Tokyo

17:43

Un bazin olimpic din România va purta numele lui David Popovici! Cadou superb pentru campionul care a cucerit 2 medalii la Paris

17:29

FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și