Închide meniul

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac! Magnatul se menţine într-o formă fizică impresionantă şi la 85 de ani

Antena Sport Publicat: 29 august 2024, 9:50

Reclamă
Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac! Magnatul se menţine într-o formă fizică impresionantă şi la 85 de ani

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac! Magnatul se menţine într-o formă fizică impresionantă şi la 85 de ani

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac! E o întrebare la care a venit cu răspunsul verişoară omului de afaceri. Mariana Stanciu a dezvăluit cu ceva timp în urmă că magnatul evită cu desăvârşire mâncărurile grase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în prima parte a vieţii, a fost fan al mâncărurilor cu grăsime, lucrurile s-au schimbat şi Ion Ţiriac, ajuns la 85 de ani, se gândeşte mult la sănătatea sa, dar şi la siluetă.

Ce nu mănâncă niciodată Ion Ţiriac! Magnatul se menţine într-o formă fizică impresionantă şi la 85 de ani

„Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, în trecut, citată de impact.ro.

Ce se întâmplă cu pensia uriaşă a lui Ion Ţiriac, după recalculare

S-a aflat ce se întâmplă cu pensia uriaşă a lui Ion Ţiriac, după recalculare. Miliardarul primeşte lunar o sumă considerabilă de la statul român, dar nu pentru performanţele sale din sport, ci pentru că a fost ofiţer în cadrul Ministerului de Interne.

Reclamă
Reclamă

În cazul lui Ion Ţiriac, cel care primeşte lunar o pensie de 12.000 de lei, legea nu se poate aplica. Concret, miliardarul ar urma să nu primească o pensie mai mare, deoarece nu a avut un stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 de ani.

„Rămân cei 1 milion și ceva de pensionari care vor avea aceeași pensie. Aceștia sunt cei care au avut un stagiu de cotizare mai mic de 25 de ani. Ei au beneficiat de indexarea de 13,8% de la începutul anului și vor continua să beneficieze, în fiecare an, de indexarea prevăzută de lege”, a spus oficialul Casei Naţionale de Pensii Publice, conform Antena 3 CNN.

Astfel, după recalcularea pensiilor, Ion Ţiriac ar urma să rămână cu aceeaşi pensie pe care o primeşte deja, de 12.000 de lei. Această sumă îi intră în conturi miliardarului român pentru faptul că timp de 20 de ani a activat ca ofiţer în Ministerul de Interne, având grad de colonel.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

13:32

Gigi Becali a luat decizia în privinţa lui Vlad Chiricheş! Ce a pregătit patronul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

13:06

Tragerea la sorţi Champions League LIVE TEXT (19:00). Începe o nouă eră. Cum arată cele patru urne valorice

12:54

Răzvan Lucescu a găsit miza meciului cu Shamrock Rovers, din play-off-ul Europa League: „Aceasta este logica”

12:22

Pafos – CFR Cluj LIVE TEXT (20:00). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

12:13

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, desfiinţat. „Se crede mai bun decât clubul”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz 6 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz
Citește și