Închide meniul

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2024, 19:03

Reclamă
U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

Ioan Ovidiu Sabău / Hepta

U Cluj a fost eliminată din Cupa României! „Şepcile roşii” au suferit o înfrângere usturătoare în play-off-ul Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metalul Buzău, echipă aflată pe locul 17 în Liga a 2-a, a învins liderul din Liga 1 cu 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Matei Constantinescu, în minutul 62.

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga a 2-a!

Este prima înfrângere din acest sezon pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. În Liga 1, U Cluj a obţinut 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate. U Cluj are 15 puncte şi e liderul campionatului în acest moment. În finalul partidei cu Metalul Buzău, Ioan Ovidiu Sabău a fost surprins foarte nervos.

Ioan Ovidiu Sabău a menajat numeroşi titulari pentru meciul cu Dinamo. U Cluj – Dinamo se va disputa luni, de la ora 21:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vedetele clujenilor, Dan Nistor, Alex Chipciu şi Ovidiu Popescu, nu au fost în lotul lui U Cluj pentru meciul cu Metalul Buzău. Buzoienii au obţinut o performanţă uriaşă, accederea în grupele Cupei României. În 4 partide disputate în Liga 2 în acest sezon, Metalul Buzău a obţinut o singură victorie, cu Focşani. În rest, au numai înfrângeri. Metalul Buzău se află în premieră în Liga 2, după ce a promovat sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă

Metalul Buzău: Micle – Olaru, Manea, Radu, Panaite – Opaiț, Tudorică, Borțoneanu, Manea – Moldovan, Robu.

Rezerve: Dinu, Rusu, Perju, Daniel, Constantinescu, Petra, Lazăr, Stan, Croitoru

Antrenor: Valentin Stan

Reclamă

U Cluj: Gorcea – Oancea, Van der Werff, Mitrea, Lasure, – Codrea, Simion, Tchassem, Moraru – Silaghi, Berto

Rezerve: Moldovan, Andrei, Rață, Boboc, Șfaiț, Bota, Blănuță

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13 30 aug.

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupele Europa League: „Nu stăm bine”

0:10 30 aug.

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupele Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și