Închide meniul

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după ce U Cluj a suferit o înfrângere ruşinoasă şi a fost eliminată din Cupa României!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2024, 21:25

Reclamă
Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după ce U Cluj a suferit o înfrângere ruşinoasă şi a fost eliminată din Cupa României!

Portrait of Ioan Ovidiu Sabau, head coach of Universitatea Cluj during Romania Superliga: FC U Cluj - FC Voluntari, disputed on Cluj-Arena, 20 January 2023 FC Universitatea Cluj v FC Voluntari - Romania SuperLiga1, Cluj-Napoca - 20 Jan 2023,Image: 750864349, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Neluţu Sabău, după un meci / Profimedia Images

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după ce U Cluj a suferit o înfrângere ruşinoasă şi a fost eliminată din Cupa României a venit după fluierul de final al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabău a spus că echipa lui visa să joace finala. La meciul cu Metalul Buzău, pierdut de U Cluj cu 1-0, Ioan Ovidiu Sabău a menajat numeroşi titulari.

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău după ce U Cluj a suferit o înfrângere ruşinoasă şi a fost eliminată din Cupa României!

”O calificare ratată, noi ne-am dorit. Am format un lot numeric și valoric. Am avut mare încredere că ne putem califica, dar nu am reușit. S-a văzut foarte clar că adversarul ne-a fost net superior la dueluri.

Vorbim de un teren sintetic, dar și asta înseamnă să ai valoare, să te adaptezi. Sunt jucători foarte importanți. Să vă uitați la ce nume au, unde au jucat. Nu puteam să folosesc jucătorii care au jucat luni. Acei jucători au foarte multe minute, șapte meciuri, a treia zi dacă jucam pe iarbă poate jucau.

Am jucat pe sintetic și e foarte greu. Nu vreau să fie o scuză. Am avut două zile în care ne-am pregătit pe sintetic. Trebuia să ne luptăm cu ei, să ne adaptăm la condiții.

Reclamă
Reclamă

Felicit adversarul. Am avut în prima repriză una sau două ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Și ei avut trei ocazii clare, dar în repriza a doua am fost destul de apatici. În atac toți funcașii lor și-au câștigat majoritatea duelurilor.

Nu putem să mai schimbăm nimic. Asta e realitatea. Sper ca ei să fie foarte afectați, să îi doară, să se gândească mai mult la ce avem de făcut ei. Ne așteaptă un campionat lung, dar și Cupa României era un obiectiv important.

Voiam să jucăm finala. Asta e realitatea. Ne-am dorit foarte mult, dar am fost surprinși de atitudinea adversarului”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci, pentru digisport.ro.

Reclamă

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

U Cluj a fost eliminată din Cupa României! „Şepcile roşii” au suferit o înfrângere usturătoare în play-off-ul Cupei României.

Metalul Buzău, echipă aflată pe locul 17 în Liga a 2-a, a învins liderul din Liga 1 cu 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Matei Constantinescu, în minutul 62.

Este prima înfrângere din acest sezon pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. În Liga 1, U Cluj a obţinut 4 victorii şi 3 rezultate de egalitate. U Cluj are 15 puncte şi e liderul campionatului în acest moment. În finalul partidei cu Metalul Buzău, Ioan Ovidiu Sabău a fost surprins foarte nervos.

Ioan Ovidiu Sabău a menajat numeroşi titulari pentru meciul cu Dinamo. U Cluj – Dinamo se va disputa luni, de la ora 21:30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vedetele clujenilor, Dan Nistor, Alex Chipciu şi Ovidiu Popescu, nu au fost în lotul lui U Cluj pentru meciul cu Metalul Buzău. Buzoienii au obţinut o performanţă uriaşă, accederea în grupele Cupei României. În 4 partide disputate în Liga 2 în acest sezon, Metalul Buzău a obţinut o singură victorie, cu Focşani. În rest, au numai înfrângeri. Metalul Buzău se află în premieră în Liga 2, după ce a promovat sezonul trecut.

Metalul Buzău: Micle – Olaru, Manea, Radu, Panaite – Opaiț, Tudorică, Borțoneanu, Manea – Moldovan, Robu.

Rezerve: Dinu, Rusu, Perju, Daniel, Constantinescu, Petra, Lazăr, Stan, Croitoru

Antrenor: Valentin Stan

U Cluj: Gorcea – Oancea, Van der Werff, Mitrea, Lasure, – Codrea, Simion, Tchassem, Moraru – Silaghi, Berto

Rezerve: Moldovan, Andrei, Rață, Boboc, Șfaiț, Bota, Blănuță

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13 30 aug.

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”

0:10 30 aug.

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupa Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupa Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și