Închide meniul
NEWS ALERT

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 12:28

Reclamă
Alexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1, după ce a ratat transferurile în Belgia şi Turcia. Internaţionalul român va fi împrumutat de Galatasaray, la Petrolul şi presa din Turcia anunţă că negocierile au luat sfârşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce, iniţial, mijlocaşul de 27 de ani şi-a dat acordul pentru revenirea în Liga 1, cele două cluburi au ajuns la un numitor comun. Petrolul îl va împrumuta pentru un an pe Cicâldău şi va avea şi opţiunea unui transfer definitiv.

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray

Ertan Süzgün, un cunoscut jurnalist turc, a oferit toate informaţiile şi susţine că mutarea ar putea fi oficializată chiar vineri. Înainte de împrumutul la Petrolul, Alex a fost aproape de un transfer în Belgia, la Westerlo.

Alex Cicâldău e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, şi-l dorea şi el pe Cicâldău.

Reclamă
Reclamă

Giovanni Becali susţinea că Cicâldău va ajunge în Belgia

La jumătatea lunii august, jucătorul ajuns de Universitatea Craiova la Galatasaray în vara lui 2021, 6.5 milioane de euro părea extrem de aproape de prima ligă belgiană. Chiar şi Ioan Becali anunţa că transferul la Westerlo e ca şi făcut.

„Westerlo este o echipă care e prima în clasament. După două meciuri, are 6 puncte. Anul trecut s-a clasat pe locurile 8-10. E o echipă de mijlocul clasamentului din prima ligă a Belgiei, dar o echipă la care poți să te afirmi, o echipă din mijlocul Europei.

n cazul lui Alexandru Cicâldău este important să-ți menții contractul. Clubul din Belgia nu știu dacă-i poate plăti salariul integral, dar de comun acord cu Galatasaray se poate ajunge la un compromis. Important este că el trebuie să joace. Vom vedea, mai e timp”, declara Giovanni Becali.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:28

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei sunt ACUM în AntenaPLAY

17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

16:41

VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident la Monza

16:38

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti! Mesajul „diavolilor”

15:53

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile de acasă

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și