Închide meniul

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii

Publicat: 30 august 2024, 13:59

Reclamă
Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care încearcă să îi transfere la FCSB. Anunţul patronului campioanei

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali nu s-a ascuns şi a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB. Omul de afaceri vrea să aducă „întăriri” pentru meciurile din grupa principală a Europa League.
Latifundiarul din Pipera nu mai are încredere în Vlad Chiricheş şi îşi doreşte să aducă de urgenţă un fundaş central. A pus ochii pe Mihai Popescu de la Farul şi va purta negocieri cu Gică Hagi. Pe „Rege” va încerca să îl convingă şi pentru a semna cu Ianis Hagi.

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB

Gigi Becali a pus ochii şi pe atacantul rivalei Dinamo. Hakim Abdallah este dorit în tricoul roş-albastru.
O să vină un fundaş central şi un atacant. E posibil, dacă ne înţelegem (n.r. cu Mihai Popescu şi Hakim Abdallah). Cu Abdallah nu a fost vorba, nu ştiu. 
Vreau un atacant şi un fundaş central. Atât! Din Liga 1. Mihai Popescu, da, îl vreau pe Mihai Popescu„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.
FCSB a obţinut un bonus de 4.3 milioane de euro pentru calificarea în grupa Europa League. Fiecare victorie îi va mai aduce câte 450.000 de euro.

Verdictul medicilor în cazul lui Hakim Abdallah!

A venit verdictul medicilor în cazul lui Hakim Abdallah. Atacantul celor de la Dinamo s-a accidentat în timpul meciului cu FC Voluntari, din play-off-ul de calificare în Cupa României.
„Câinii” s-au impus cu 1-0 în meciul de la Voluntari, graţie golului marcat de Cătălin Cîrjan, şi au obţinut calificarea în faza grupelor Cupei României. Cu toate acestea, Zeljko Kopic are şi motive de îngrijorare după meciul de la Voluntari.
În prima repriză a meciului de la Voluntari, Hakim Abdallah a căzut urât pe umăr şi a ajuns direct la spital după duelul cu Andreş.
Potrivit sport.ro, Abdallah va lipsi cel puţin trei săptămâni de pe teren, după ce medicii au constatat că a suferit o luxaţie la umăru drept.
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:46

Gigi Becali a avertizat-o pentru Rangers după tragerea la sorţi Europa League: „Îl răzbunăm pe Ianis”. Câte puncte obţine FCSB

17:30

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei au fost în AntenaPLAY. Zane Maloney, în pole-position

17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

16:41

VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident la Monza

16:38

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti! Mesajul „diavolilor”

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și