Închide meniul
VIDEO

Calificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei au fost în AntenaPLAY. Zane Maloney, în pole-position

Alex Masgras Publicat: 30 august 2024, 17:30

Reclamă
Calificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei au fost în AntenaPLAY. Zane Maloney, în pole-position

Calificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei sunt ACUM în AntenaPLAY

Zane Malonez / Profimedia

Calificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei sunt ACUM în AntenaPLAY. Etapa cu numărul 11 din Formula 2 are loc în „Templul vitezei”, la Monza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zane Maloney a fost cel mai rapid pilot din antrenamentele de vineri de la Monza. Calificările sunt vineri, de la ora 17:00, LIVE în AntenaPLAY.

Calificările Marelui Premiu de Formula 2 al Italiei sunt ACUM în AntenaPLAY

Update 17:30: Zane Maloney a obţinut primul pole-position al carierei în Formula 2.

Update 17:19: Steag roşu! Gabriel Bortoleto a pierdut controlul monopostului şi a ajuns pe pietriş.

Update 17:15: S-a reluat sesiunea.

Reclamă
Reclamă

Update 17:12: Steag roşu! La câteva secunde după ce Kimi Antonelli a înregistrat cel mai bun timp al sesiunii (1:32.941), sesiunea a fost întreruptă din cauza resturilor de pe circuit.

Update 17:11: La scurt timp după accidentul din prima sesiune de Formula 1, Kimi Antonelli se află în pole-position provizoriu.

Update 17:00: Au început calificările din Formula 2 de la Monza.

Reclamă

Programul complet din etapa de Formula 2 din Italia

Vineri:

  • Antrenamente, ora 12:00
  • Calificări, ora 17:00

Sâmbătă:

  • Cursa de sprint, ora 15:15

Duminică:

  • Cursa, ora 11:05

Scenariul prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen. Lupta pentru titlul mondial în Formula 1 pare să devină tot mai încins, după ce Lando Norris s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos.

Cu 9 etape înainte de finalul sezonului 2024 de Formula 1, Max Verstappen are un avans de 70 de puncte în faţa lui Norris. Dar maşina celor de la McLaren pare capabilă să îl ajute pe Norris să înfăptuiască un adevărat miracol.

Câştigătorul unei curse de Formula 1 obţine automat 25 de puncte, în timp ce locul al doilea va primi 18 puncte. La acestea se poate adăuga punctul pentru cel mai rapid tur. Până la finalul sezonului vor mai fi şi 3 curse de sprint: la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii (20 octombrie), al Braziliei (3 noiembrie) şi al Qatarului (1 decembrie).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:42

„Dacă era telefon, nu se închidea la 0%!” Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru! Ce i-a reproşat după victoria cu LASK

19:52

Oţelul – Sepsi LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dorinel Munteanu încearcă să continue seria de invincibilitate. Echipe probabile

19:48

„N-am nevoie de combinaţii!” Mircea Rednic a „luat foc”! Discurs furibund înainte de FCSB – UTA

19:14

Steaua Bucureşti, reacţie tăioasă după postarea lui FC Porto: „A fost intenționat sau neintenționat?”

19:02

Kosovo a anunţat lotul pentru meciurile din Liga Naţiunilor! Un jucător de la Dinamo va înfrunta România

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și