Închide meniul

„Dacă era telefon, nu se închidea la 0%!” Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru! Ce i-a reproşat după victoria cu LASK

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2024, 20:42

Reclamă
„Dacă era telefon, nu se închidea la 0%! Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru! Ce i-a reproşat după victoria cu LASK

Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a transmis un mesaj savuros despre Darius Olaru, după ce mijlocaşul a calificat-o pe FCSB în grupa principală din Europa League. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei a avut doar cuvinte de laudă la adresa căpitanului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a marcat golul victoriei FCSB-ului, din returul cu LASK Linz. Campioana s-a calificat astfel în grupa de Europa League, unde va avea parte de dueluri „de foc” cu Manchester United şi PAOK.

Mihai Stoica, mesaj savuros despre Darius Olaru

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o dramatic pe LASK Linz. Acesta a subliniat că austriecii nu au avut ocazii, iar meritul golului roş-albaştrilor îi aparţine doar lui Darius Olaru.

MM a transmis însă că îşi doreşte ca Olaru să joace mai mult pentru el, pentru a-şi conserva energia, însă laudă dăruirea sa totală pentru echipă.

„La el, dacă exista un telefon marca Olaru, nu s-ar închide la 0% baterie! Eu nu am mai întâlnit aşa ceva, un jucător să facă ce face el. Faza golului – marca Olaru. La portar poţi să îi reproşezi doar că nu are 3 metri înâlţime!

Reclamă
Reclamă

(n.r. Erai pregătit de prelungiri?) Da. Cei de la Linz au avut ocazii doar pe contraatac şi erori, ei nu prea ieşeau din terenul lor, i-am băgat acolo. Cât despre Olaru…aşa ceva. Dacă juca mai mult pentru el, să nu se irosească, dar el joacă pentru echipă. Trebuie să înţelegi foarte bine fotbalul, la el nu sunt doar cifrele, efortul pe care îl face. Dacă îi trimiţi datele GPS, zice că sunt false„, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League

Darius Olaru a transmis un avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League. Căpitanul FCSB-ului a marcat un gol splendid în prelungirile returului cu LASK Linz.

Imediat după meci, Darius Olaru a transmis că el şi colegii lui nu au timp de petreceri. FCSB o va întâlni duminică, de la ora 21:30, pe UTA. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„Ne bucurăm că am reușit să marcăm pe final și am reușit să ne calificăm. Trebuie să fim pregătiți, am muncit pentru asta nu doar două luni. De asta am câștigat campionatul, pentru calificări de acest gen și ne bucurăm că am ajuns aici.

Nu știu dacă avem timp de petreceri, în trei zile ne așteaptă un meci dificil în campionat, unde nu stăm prea bine”, a declarat Darius Olaru imediat după meci, pentru romaniatv.net.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 31 aug.

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Italiei, live în AntenaPLAY
Citește și