Închide meniul

Reacția lui Novak Djokovic, după eliminarea din turul al 3-lea, de la US Open: „Una dintre cele mai proaste partide!”

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 10:20

Reclamă
Reacția lui Novak Djokovic, după eliminarea din turul al 3-lea, de la US Open: Una dintre cele mai proaste partide!”

Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost eliminat în turul 3, la US Open.

Profimedia

Iată reacția lui Novak Djokovic, după eliminarea din turul al 3-lea, de la US Open. Tenismanul sârb, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a declarat că meciul cu australianul Alexei Popyrin, a fost unul dintre cele mai slabe jucate în cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost una dintre cele mai proaste partide de tenis pe care le-am jucat vreodată”, a declarat jucătorul în vârstă de 37 de ani.

Reacția lui Novak Djokovic, după eliminarea din turul al 3-lea, de la US Open

„Sincer, după cum m-am simţit şi cum am jucat de la începutul acestui turneu, faptul că am ajuns în turul al treilea este un succes. Am încercat tot ce am putut, nu am avut probleme fizice. Pur şi simplu m-am simţit lipsit de energie, iar asta s-a văzut. Din primul meci, pur şi simplu nu m-am regăsit pe acest teren”, a adăugat Djokovic, potrivit news.ro.

„Viaţa merge mai departe. Voi încerca să mă recalibrez şi aştept cu nerăbdare ceea ce urmează”, a precizat jucătorul.

Eliminarea lui Djokovic o urmează pe cea a lui Carlos Alcaraz, câştigător la Roland Garros şi Wimbledon, care a pierdut în turul doi în faţa olandezului Botic van de Zandschulp.

Reclamă
Reclamă

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la US Open!

Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3 de la US Open! Tenismanul sârb, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a fost învins, vineri noapte, la US Open, de australianul Alexei Popyrin, scor 6-4, 6-4, 2-6, 6-4.

Pentru prima oară din 2017, sportivul de 37 de ani va încheia anul fără o victorie la un grand slam.

De asemenea, el a pierdut pentru prima dată înaintea optimilor la un grand slam, după înfrângerea sa (7-6 [8], 5-7, 2-6, 7-6 [5], 6-4) în faţa uzbekului Denis Istomin, la Australian Open 2017, notează news.ro.

Reclamă

Acesta va fi, de asemenea, primul an din 2002 în care niciun membru al Big 3 – Djokovic, Roger Federer şi Rafael Nadal – nu va câştiga un titlu major la simplu.

În vârstă de 25 de ani şi locul 28 mondial, Popyrin va evolua în optimi cu americanul Frances Tiafoe, favorit 20.

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open 2024

„Condusă cu 5-4, cu minge de meci, eram fost distrusă, dar voi (n.r. fanii) aţi reuşit să-mi ridicaţi nivelul. A fost un meci greu, eram confuză la început, nu ştiam ce se întâmplă. La final, a fost un meci de calitate. Este o jucătoare de calitate, are un nivel de joc bun şi ar trebui să fie mai sus în clasament.

Mi-am întrebat antrenorul…ea juca foarte bine, nu am ce să fac decât să lupt. Trebuia să-mi fac jocul. Trebuia să fiu mai agresivă. Dacă nu merge bine, asta e, trebuie să-mi fac jocul. La un moment dat am crezut că joc împotriva Simonei Halep şi nu împotriva Gabrielei Ruse”, a declarat Paula Badosa, conform eurosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Lamia – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

17:02

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui”

16:49

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

16:43

„Asta trebuie să facem contra lui!” Gică Hagi, mesaj categoric înaintea confruntării cu Dan Petrescu! Ce a spus despre Alibec

16:30

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Italiei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY

16:29

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și