Închide meniul

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la US Open! Alexei Popyrin l-a învins în 4 seturi. Premieră după 22 de ani în ATP

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 8:21

Reclamă
Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la US Open! Alexei Popyrin l-a învins în 4 seturi. Premieră după 22 de ani în ATP

Novak Djokovic a fost eliminat de Alexei Popyrin, în turul al 3-lea de la US Open.

Profimedia

Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3 de la US Open! Tenismanul sârb, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a fost învins, vineri noapte, la US Open, de australianul Alexei Popyrin, scor 6-4, 6-4, 2-6, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru prima oară din 2017, sportivul de 37 de ani va încheia anul fără o victorie la un grand slam.

Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la US Open!

De asemenea, el a pierdut pentru prima dată înaintea optimilor la un grand slam, după înfrângerea sa (7-6 [8], 5-7, 2-6, 7-6 [5], 6-4) în faţa uzbekului Denis Istomin, la Australian Open 2017, notează news.ro.

Acesta va fi, de asemenea, primul an din 2002 în care niciun membru al Big 3 – Djokovic, Roger Federer şi Rafael Nadal – nu va câştiga un titlu major la simplu.

În vârstă de 25 de ani şi locul 28 mondial, Popyrin va evolua în optimi cu americanul Frances Tiafoe, favorit 20.

Reclamă
Reclamă

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open 2024

Paula Badosa a transmis că fanii prezenţi pe arena Louis Armstrong au ajutat-o să treacă peste momentul în care a fost aproape să piardă partida. La scorul de 5-4 pentru Gabriela Ruse, în setul decisiv, iberica a salvat o minge de meci.

După meci, Badosa a amintit de Simona Halep şi a transmis că a avut impresia că a evoluat contra lui „Simo”, dat fiind nivelul ridicat de joc prestat de Gabriela Ruse. Iberica a transmis că Ruse ar trebui să fie pe o poziţie mult mai bună în clasament, fiind impresionată de jocul ei.

„Condusă cu 5-4, cu minge de meci, eram fost distrusă, dar voi (n.r. fanii) aţi reuşit să-mi ridicaţi nivelul. A fost un meci greu, eram confuză la început, nu ştiam ce se întâmplă. La final, a fost un meci de calitate. Este o jucătoare de calitate, are un nivel de joc bun şi ar trebui să fie mai sus în clasament.

Reclamă

Mi-am întrebat antrenorul…ea juca foarte bine, nu am ce să fac decât să lupt. Trebuia să-mi fac jocul. Trebuia să fiu mai agresivă. Dacă nu merge bine, asta e, trebuie să-mi fac jocul. La un moment dat am crezut că joc împotriva Simonei Halep şi nu împotriva Gabrielei Ruse”, a declarat Paula Badosa, conform eurosport.ro.

Paula Badosa a învins-o în trei seturi pe Simona Halep la Miami, în acest an. Partida respectivă era prima pentru româncă, după scandalul uriaş de dopaj. De atunci, „Simo” a mai bifat un singur meci, fiind accidentată.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:00

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, acum LIVE în AntenaPLAY

14:51

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams. Dezvăluiri incredibile: „Mă duc cât pot de departe cu treaba asta”

14:40

VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificările, de la 17:00!

14:34

Kimi Antonelli îi ia locul lui Lewis Hamilton şi va pilota pentru Mercedes în 2025: „Este un sentiment excepţional!”

14:20

Sporting – Porto LIVE VIDEO (22:30, AntenaPLAY). Primul mare derby al sezonului din Portugalia

13:40

Dan Şucu plăteşte 500.000 de euro şi îi aduce golgheter lui Marius Şumudică la Rapid! Înlocuitor pentru Albion Rrahmani

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 6 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp
Citește și