Închide meniul

„Sunt supărat pe toţi!” Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Conference League! Discurs dur înaintea duelului cu Hagi

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 18:45

Reclamă
„Sunt supărat pe toţi! Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Conference League! Discurs dur înaintea duelului cu Hagi

Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Conference League

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Dan Petrescu nu a trecut încă peste eliminarea din Conference League şi a avut un discurs dur înaintea confruntării cu Gică Hagi, din Liga 1. Antrenorul de la CFR Cluj a declarat că în continuare este extrem de supărat pe jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost învinsă categoric de Pafos, în returul play-off-ului Europa League, scor 0-3. Clujenii se pregătesc acum de duelul cu Farul, care se va disputa duminică, de la ora 18:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Conference League

Dan Petrescu a prefaţat confruntarea cu Farul şi a transmis că pe CFR Cluj o aşteaptă un meci „de foc” la Constanţa. Acesta a transmis că moralul jucătorilor săi este la pământ, dată fiind eliminarea din Conference League.

„La Constanța mereu au fost meciuri foarte grele, intense, cu agresivitate, o echipă foarte bună, acum și-au revenit, au început mai greu, Hagi a găsit formula de start, în ultimele patru meciuri, aceeași echipă, știm ce ne așteaptă.

Din păcate pentru noi, suntem după un meci pierdut, moralul nu este așa de bun, drum lung, am ajuns pe la 5 dimineață, dar trebuie să ne batem, indiferent cu cine jucăm. Trebuie să scoatem maximum din acest meci, știm că va fi greu, dar dacă jucăm ca o echipă avem și noi șansa noastră.

Reclamă
Reclamă

Eu sunt supărat pe toată lumea, nu aveam voie să facem un așa meci, să facem atât de multe greșeli individuale, primele două goluri le-am dat cadou și a fost foarte greu după aia. Ce pot să fac, așa sunt eu, nu-mi va trece mult timp această supărare. Sper să fie și ei supărați, dacă nu sunt supărați înseamnă că nu sunt fotbaliști.

Sper să nu fie 5-1, atunci nu am fost aici, dar am văzut meciul, nu a fost cel mai bun, dar Farul, acasă, poate să bată cu 5-1 pe oricine, asta e clar”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Gică Hagi, mesaj categoric înaintea confruntării cu Dan Petrescu

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric, înaintea confruntării dintre Farul şi CFR Cluj, din Liga 1. „Regele” consideră că în duelurile cu echipele antrenate de Dan Petrescu, echipa sa trebuie să presteze un joc excelent pe fază ofensivă.

Reclamă

Noi ne gândim la cele 3 puncte de care avem nevoie și să încercăm să le luăm. Trebuie să atacăm foarte bine și să ne apărăm foarte bine, practic când joci cu CFR și cu Dan Petrescu, clar trebuie să faci ambele faze foarte bine. Echipă periculoasă, foarte bună, care are jucători valoroși. La noi nu e nimic nou, Cojocaru și Larie sunt accidentați, restul sunt ok.

Nu cred că va conta absența lui Dan Petrescu de pe bancă, are un staff foarte bun și știe să comunice cu ei. De multe ori nu a stat pe bancă și lucrurile au mers foarte bine. E clar că el dacă stă pe bancă mai aduce anumite lucruri ale lui, dar…

E clar că antrenându-ne împreună lucrurile merg mai bine, s-a și văzut, dar drumul e lung, campionatul abia a început. Trebuie să creștem și să ne omogenizăm cu fiecare perioadă. Denis Alibec a venit mai târziu, dar e din ce în ce mai bine. În momentul de față nu știu dacă o să înceapă sau o să intre, dar arată mai bine antrenându-se cu noi în fiecare zi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

23:45

Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

23:43

„E tot ce-mi doream!” Alex Mitriţă, reacţie după anunţul revenirii la naţională! Ce a spus după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

23:05

Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc

23:05

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor! Revine în staff-ul româncei: „Un om deosebit!”

23:02

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit. Am avut mult de suferit”

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 NEWS ALERTAlexandru Cicâldău revine în Liga 1! Clubul la care l-a împrumutat Galatasaray. Mutarea oficială ar putea fi făcută azi
Citește și