Închide meniul

Bayer Leverkusen – Leipzig 2-3. Primul eşec al campioanei în Bundesliga din mai 2023

Dan Roșu Publicat: 31 august 2024, 21:49

Reclamă
Bayer Leverkusen – Leipzig 2-3. Primul eşec al campioanei în Bundesliga din mai 2023

Bayer Leverkusen - Leipzig 2-3. Primul eşec al campioanei în Bundesliga din mai 2023

Xabi Alonso, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bayer Leverkusen – Leipzig 2-3. Campioana Germaniei a pierdut primul ei meci în Bundesliga după mai mult de un an. Ultimul eşec venise în mai 2023, 0-3 cu Bochum. Este primul eşec în campionat după 35 de partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aspirinele au condus cu 2-0, după reuşitele fundaşilor laterali, Frimpong şi Grimaldo. Chiar înainte de pauză oaspeţii au reintrat în meci după reuşita lui Kampl, din prelungiri.

Bayer Leverkusen – Leipzig 2-3. Primul eşec al campioanei în Bundesliga din mai 2023

În repriza secundă, a ieşit la rampă golgheterul de anul trecut al lui Leipzig. Lois Openda a reuşit o dublă spectaculoasă, stabilind scorul final, în minutul 80.

Chiar dacă au fost şapte minute de prelungiri, Bayer Leverkusen nu a mai reuşit să înscrie golul care să o menţină neînvinsă, aşa cum ne obişnuise în sezonul precedent.

Reclamă
Reclamă

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! Campioana Germaniei a făcut spectacol și a cucerit un nou trofeu. Echipa lui Xabi Alonso a început bine duelul cu Stuttgart. Campionii din Bundesliga au deschis scorul încă din minutul 11, prin Boniface.

Stuttgart a revenit însă rapid în meci și a restabilit egalitatea, prin reușita semnată de Millot, din minutul 15

Elevii lui Xabi Alonso au primit o lovitură uriașă în minutul 37, atunci când Terrier a primit un cartonaș roșu.

Reclamă

Stuttgart a trecut la conducerea partidei în a doua repriză, prin Undav. Acesta a înscris în minutul 63 al duelului.

Bayer Leverkusen a egalat, în stilul deja caracteristic, în minutul 88. Grimaldo a declanșat nebunia și a dus meciul la loviturile de departajare, pe care echipa lui Xabi le-a câștigat, cu scorul de 4-3.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și