Închide meniul

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! A învins-o pe Stuttgart la penalty-uri

Alex Ioniță Publicat: 17 august 2024, 23:52

Reclamă
Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! A învins-o pe Stuttgart la penalty-uri

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație!

Profimedia

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație! Campioana Germaniei a făcut spectacol și a cucerit un nou trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Xabi Alonso a început bine duelul cu Stuttgart. Campionii din Bundesliga au deschis scorul încă din minutul 11, prin Boniface.

Bayer Leverkusen a câștigat Supercupa Germaniei după o nouă remontada de senzație!

Stuttgart a revenit însă rapid în meci și a restabilit egalitatea, prin reușita semnată de Millot, din minutul 15

Elevii lui Xabi Alonso au primit o lovitură uriașă în minutul 37, atunci când Terrier a primit un cartonaș roșu.

Stuttgart a trecut la conducerea partidei în a doua repriză, prin Undav. Acesta a înscris în minutul 63 al duelului.

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a egalat, în stilul deja caracteristic, în minutul 88. Grimaldo a declanșat nebunia și a dus meciul la loviturile de departajare, pe care echipa lui Xabi le-a câștigat, cu scorul de 4-3.

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon!

Lothar Matthaus crede că Bayer Leverkusen va câștiga titlul în Germania și în noul sezon! Fostul internaţional a scris în rubrica sa din revista Sport Bild că echipa lui Xabi Alonso pleacă din postura de favorită, în noul sezon de Bundesliga.

Leverkusen a reuşit eventul campionat-cupă în sezonul trecut, fără înfrângere, sub comanda lui Xabi Alonso.

Reclamă

„Echipa a reuşit să rămână împreună şi să se completeze semnificativ cu Terrier, Garcia şi Belocian. Deşi nu mă aştept ca echipa lui Alonso să facă din nou un sezon perfect”, a remarcat fostul căpitan al lui Bayern Munchen, notează agerpres.ro.

Cu toate acestea, fostul mijlocaş a anticipat că Bayern Munchen vrea să aibă din nou un cuvânt de spus în campionat cu noul antrenor Vincent Kompany.

Matthaus a opinat că recenta venire a fundaşului Jonathan Tah are mai mult ca scop slăbirea apărării lui Leverkusen.

„Bayern nu avea neapărată nevoie de Tah, mai degrabă a vrut s-o fragilizeze pe Leverkusen. La EURO 2024 s-a văzut cât de stabil joacă Upamecano atunci când ai încredere e în el. Kim este acolo, Dier, Ito, când va fi sănătos din nou, Stanisic poate juca în interior, poate De Ligt va rămâne, de asemenea”.

Fostul mare fotbalist a criticat din nou managementul sportiv de la Bayern:

„Îşi ieftineşte proprii jucători cu anunţurile publice despre vânzări. Concurenţa ştie: Bayern vrea sau chiar trebuie să vândă şi aşteaptă. E nevoie de un sezon extrem de puternic pentru a o înlătura pe Leverkusen de pe tron. Este nevoie de mai multă răbdare cu antrenorul dacă lucrurile nu funcţionează imediat sau dacă există perioade mai slabe”.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

0:36

„Vom fi mai puternici!” Elias Charalambous, mesaj categoric după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Ce a spus despre Darius Olaru

0:31

VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0

0:26

Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă

23:55 17 aug.

FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu: „O să vorbesc şi eu de Pafos. E extraordinară” 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 „E haos în toate compartimentele, şi în conducere” Rapid, făcută praf înaintea derby-ului cu echipa lui Kopic: „Nu bate Dinamo”
Citește și