Închide meniul

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 0:25

Reclamă
Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională

Mircea Lucescu şi Laurenţiu Popescu/ Colaj Hepta

Laurenţiu Popescu a fost sunat de Mircea Lucescu, după ce a fost anunţat oficial faptul că el îi va lua locul lui Horaţiu Moldovan la echipa naţională. Portarul Universităţii Craiova a dezvăluit mesajul scurt pe care selecţionerul i l-a trasnmis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională, pe motiv că îşi doreşte să se impună la noua sa echipă. Acesta a fost împrumutat de Atletico Madrid la Sassuolo.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională

Laurenţiu Popescu a fost în culmea fericirii, după ce a aflat că a fost convocat. Imediat după derby-ul cu Rapid, portarul a fost contactat de Mircea Lucescu. Selecţionerul i-a comunicat lui Popescu programul pe care îl va avea la lotul naţională.

De asemenea, goalkeeper-ul oltenilor speră să rămână cât mai mult timp la echipa naţională. Aceasta este prima convocare din carieră pentru Laurenţiu Popescu, ajuns la 27 de ani.

Clar, era un vis să vin la echipa naţională, sunt foarte fericit, emoţionat, nu pot să descrie. M-a anunţat Mircea Lucescu că voi veni la echipa naţională. Am vorbit despre meci şi m-a anunţat de programul de mâine. Îi mulţumesc frumos, a făcut un gest extraordinar.

Reclamă
Reclamă

Nu mă aşteptam, am văzut lista, nu m-am gândit niciodată după meci că voi afla această veste. Mâine dimineaţă plec la echipa naţională. Să rămân cât mai mult acolo!”, a declarat Laurenţiu Popescu, conform digisport.ro.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională, pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Mircea Lucescu i-a găsit imediat înlocuitor şi l-a chemat la lotul naţional pe Laurenţiu Popescu, de la Universitatea Craiova.

Horaţiu Moldovan, Florin Niţă şi Ştefan Târnovanu au fost cei trei portari convocaţi de Mircea Lucescu, pentru „dubla” cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor.

Reclamă

Moldovan a fost împrumutat de Atletico Madrid la Sassuolo, în această vară, astfel că a luat decizia de a refuza convocarea. Portarul a invocat faptul că îşi doreşte să rămână la echipa de club pentru a lupta pentru postul de titular.

În locul lui Horaţiu Moldovan, Mircea Lucescu l-a convocat pe Laurenţiu Popescu. Portarul Universităţii Craiova, în vârstă de 27 de ani, se află astfel la prima convocare la naţională. Acesta a mai bifat meciuri la naţionalele de juniori ale României.

Recent transferat de la Atletico Madrid la Sassuolo, Horațiu Moldovan a anunțat staff-ul tehnic că își dorește să rămână la echipa de club pentru a își câștiga postul de titular. Selecționerul Mircea Lucescu a înțeles situația portarului român și a decis să îl cheme pentru cele două meciuri din luna septembrie pe Laurențiu Popescu de la Universitatea Craiova„, a anunţat frf.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:14

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55 31 aug.

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52 31 aug.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

23:45 31 aug.

Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și