Închide meniul

Cine este căpitan la FCSB, în meciul cu UTA! Suspendarea lui Darius Olaru a dus la o decizie surprinzătoare

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 20:37

Reclamă
Cine este căpitan la FCSB, în meciul cu UTA! Suspendarea lui Darius Olaru a dus la o decizie surprinzătoare

Iată ce jucător a fost desemnat căpitan la FCSB, pentru meciul cu UTA.

Profimedia

Iată cine este căpitan la FCSB, în meciul cu UTA! Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare, având în vedere faptul că Darius Olaru este suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și UTA va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:30. Duelul contează pentru etapa cu numărul 8 a sezonului de Liga 1.

Cine este căpitan la FCSB, în meciul cu UTA!

Gigi Becali a decis ca liderul din teren al roș-albaștrilor, la partida cu UTA, să fie Mihai Lixandru. Chiar dacă a fost făcut praf, în trecut, de patron, mijlocașul a primit banderola care este, în mod obișnuit, pe brațul lui Darius Olaru.

Iată cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru partida cu UTA Arad:

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Dawa, Panțîru – Lixandru (cpt.), Alhassan – Ștefănescu, Băluță, Oct. Popescu – D. Popa
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă
Reclamă

Darius Olaru este suspendat din cauza unui cartonaș roșu încasat în partida cu Poli Iași, din etapa cu numărul 6 a sezonului de Liga 1. La momentul respectiv, mijlocașul campioanei l-a faultat dur pe Mihai Bordeianu, în minutul 36.

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB: „Nu eu decid”!

Elias Charalambous a avut un mesaj ferm despre transferurile la FCSB. Antrenorul cipriot a fost întrebat la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu UTA despre Alex Cicâldău şi Mihai Popescu.

Charalambous a transmis clar că nu el decide cine vine la FCSB. Antrenorul cipriot a precizat că Gigi Becali şi Mihai Stoica decid transferurile la campioana României.

Reclamă

Charalambous l-a numit „boss” (n.r.: şeful) pe Gigi Becali. Cipriotul a subliniat că Becali e cel care ia deciziile în privinţa venirilor şi plecărilor de la FCSB.

„(n.r. Alex Cicâldău e o opţiune pentru tine, pentru echipă? Pintilii a spus că îl place) Îl place, şi mie îmi plac mulţi jucători. Dar ştiţi, nu eu decid. Nu decid ce jucător vine aici. O ştiţi foarte bine. Dacă un jucător vine, acest lucru este decis de boss (n.r: Gigi Becali) şi de MM. Ei sunt persoanele care decid în privinţa transferurilor. Îmi spun părerea, dar nu eu sunt cel care decide cine vine aici.

(n.r.: Patronul a spus că îl place mult pe Mihai Popescu) Patronul a spus. Dacă Mihai va veni, e binevenit! Dar, repet, e decizia patronului cine vine aici”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și